7 hónapnál régebbi cikk

Flashmobbal lepték meg a VI. Civil Központok Országos Találkozójának küldötteit
Fehérvár Médiacentrum fotója
fmc.hu
Flashmobbal lepték meg a VI. Civil Központok Országos Találkozójának küldötteit

A turizmus világnapja alkalmából a VI. Civil Központok Országos Találkozójának küldöttei egy városnéző túrán vettek részt a nyitónapon.

A háromnapos rendezvénysorozat szeptember 27-29-ig tart, amelyen a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya, az ÁSZ, valamint az ország 20 civil központjának képviselője vesz részt.

"Ez a hatodik olyan találkozó, ahol minden megyéből a civil központok vezetői, munkatársai összejönnek, és három napon keresztül szakmai előadásokkal, kerekasztal beszélgetésekkel, plenáris ülésekkel vitatjuk meg a civil szervezeteket érintő kérdéseket, jogszabályi változásokat. Illetve olyan módszertani változásokat hallgathatunk, amiket utána beépíthetünk a mindennapi munkánkba" - mondta el Zugor Zsuzsanna, az Echo Innovációs Műhely elnöke.

A városnéző túra végállomása a Ciszter templom előtti tér lett volna, de itt még korán sem lett vége, mivel a vízivárosi ovis néptánccsoport egy előadással készült, majd meg is táncoltatta a küldötteket, mosolyt csalva mindenki arcára.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek