6 hónapnál régebbi cikk

Fehérvári autósok tipikus hibái: rossz sávba kanyarodás és világítás nélkül közlekedés
Fehérvár Médiacentrum fotója
YouTube/Dashcam Hungary
Fehérvári autósok tipikus hibái: rossz sávba kanyarodás és világítás nélkül közlekedés

Az autósok mellett egy bringás is sötét foltként suhant a városban. A Tesco környékének kanyarodósávjai pedig rendszeresen megoldhatatlan feladat elé állítják a sofőröket.

Egyszerre két videó is felkerült a rendre meghökkentő székesfehérvári közlekedési helyzeteket megörökítő, fedélzeti kamerás YouTube-csatornára. A Dashcam Hungary előbb egy éjszakai összeállítást töltött fel, melyben egy sötét foltként közlekedő bringás és több autós is világítás nélkül szeli a város útjait:

A másik videó talán legemlékezetesebb pillanata az a kanyarodás, ami a Tesco környékének több kritikus kereszteződésében is ma már teljesen hétköznapinak számít. A legnagyobb gondot arrafelé a sofőrök számára a Berényi útról a Szent Flórián körútra kanyarodás okozza, ahol érezhetően  a kevésbé rutinos sofőröknek gyakran fogalma sincs, hogy melyik sávba kellene érkezni.

A most megjelent videóban ugyanezt adja elő egy autós, csak ezúttal a Tescótól a Szent Flórián körútra kanyarodva. A szóban forgó jelenet 0:29-től látható, de érdemes az egész videót végignézni a további problémás helyzetekkel együtt:

Kapcsolódó
Lecsapott a székesfehérvári biciklis rém a Kadocsa utcára

Kamikaze rolleres, meredek előzés, komótos kisteherautó, balesetveszélyes sávváltás: az utóbbi hetekben is voltak izgalmas közlekedési helyzetek a fehérvári utakon. A csúcs azonban egy idős bringás, aki óriási sebességgel szeli át a Kadocsa utcát.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek