6 hónapnál régebbi cikk

Időtálló és esztétikus tetőfedő anyagot keresel? A betoncserepek jó választást nyújtanak
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay/vargazs
Időtálló és esztétikus tetőfedő anyagot keresel? A betoncserepek jó választást nyújtanak

A betoncserepek létjogosultságát az idő igazolja, már több, mint 100 éves múltra tekintenek vissza, és napjainkban is kedvelt és az innovációknak köszönhetően korszerű és kiváló tulajdonságokkal bíró tetőfedő anyagot jelentenek. 

A tetőfedő anyagok a sapkák a házon, vagyis ezek védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben, illetve határozzák meg az épületek megjelenését, hangulatát, stílusát. És legalább ilyen fontos szerepük van a rezsiköltségek csökkentésében, az épületek hővédelme kapcsán. A betoncserepek legrégebbi és legnevesebb hazai képviselője a Terrán 1920 óta van a piacon, és termékei a legigényesebb építtetők tetszését is elnyerik a magas műszaki tartalom és a számtalan újítás okán.

Amennyiben építés vagy felújítás előtt állsz, és kiváló tetőfedő anyagot keresel, a Terrán betoncserepeket megtalálod a Premep.hu-n. Lássuk, milyen előnyöket kínál, ha a betoncserepek mellett teszed le a voksodat!

Milyen tetőfedő anyagot válasszak?

A tető az épületek hővédelme és esztétikája szempontjából is fontos szerkezet, és arról, hogy milyet válassz, már a tervezéskor dönteni kell, meg kell határozni magát a szerkezetet, a tető hajlásszögét, ennek függvényében a tetőfedő anyagot. Mivel a tető rendkívül fontos szerepet tölt be, illetve hosszú távra készül, tartós, magas minőségű anyagokat célszerű választani.

A sokak által kedvelt klasszikus égetett kerámiacserepek mellett kedvező tulajdonságaiknak köszönhetően a betoncserepek is népszerűek. Egyetlen hátrányukként a nagy súly említhető, azonban ez a tetőszerkezet előrelátó tervezésével nem okoz problémát. 

Ha betoncserép, akkor Terrán

A betoncserepek kiemelkedő képviselője természetes anyagok felhasználásával készíti az időtálló és színeiben is tartós tetőfedő anyagokat. Amennyiben a Terránra voksolsz, több termékcsalád közül választhatod ki a neked tetszőt: a könnyű és erős Synus-t, a gazdaságos Renova Plus-t, a nosztalgikus hódfarkú Rundót, a mediterrán Coppót vagy a modern vonalú Zenitet, illetve az innovatív, napelemes tetőcserepet, a Generont.

A betoncserepek hosszú élettartamúak, színállandóak, nagy teherbírásúak és maximális védelmet kínálnak az időjárás viszontagságaival szemben. Tégla, piros, barna vagy akár a napjainkban divatos szürke vagy fekete színekben is elérhetők.

Innovatív felületkezelések a még nagyobb tartósságért

A Terrán a tartósság fokozása érdekében különféle felületkezelésekkel látja el az általa gyártott tetőcserepeket. A ColorSystem hosszú színtartósságot, öntisztuló, ellenálló felületetet garantál. A Resistor felületkezelés révén a betoncserepek fokozott színvédelemmel rendelkeznek, rendkívül ellenálló, esztétikus fényes felületetet kapnak. A ClimaControl felületkezelés hőszigetelő tulajdonsággal bír, így tökéletes választás tetőterek fedésére. Az Elegant pedig selyemfényű, sima és ellenálló felületet biztosít.

Családi házad fedésére, a tartós és esztétikus végeredmény érdekében válaszd a Terrán betoncserepet!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek