5 hónapnál régebbi cikk

Három székesfehérvári gyár is megnyílik az érdeklődők előtt a Modern gyárak éjszakáján
Három székesfehérvári gyár is megnyílik az érdeklődők előtt a Modern gyárak éjszakáján

A nyilvános országos rendezvényen, november 10-én, pénteken 16 órakor indul az összes helyszínen a gyáregységek látogatása.

Három székesfehérvári, két dunaújvárosi és egy kőszárhegyi gyáregység csatlakozott idén a Modern gyárak éjszakája programhoz Fejér vármegyéből. A nyilvános országos rendezvényen, november 10-én, pénteken 16 órakor indul az összes helyszínen a gyáregységek látogatása. Városunkban a Continest Factory, a MACHER Zrt. és a Videoton EAS Elektronikai Szerelő, Gyártó és Szolgáltató Kft. várja az érdeklődőket.  

A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit ide kattintva lehet megtenni.

Székesfehérvári helyszínek:

A Continest Technologies Zrt. 2021-ben adta át első, összecsukható konténereket előállító gyárát Székesfehérváron, amely mára éves szinten közel 2500 db konténer gyártására alkalmas korszerű gyárrá bővült. Az egyedülálló, innovatív konténertechnológiát fejlesztő vállalat székesfehérvári üzeme hazánk egyetlen komplett konténereket előállító gyára. Működése az elmúlt 3 évében a lakatos-, az összeszerelő és a prototipizáló üzeme mellett 2022 márciusában egy korszerű gépparkkal felszerelt lemezüzemmel bővült, amely először nyílik meg pénteken a nagyközönség számára.

A MACHER Zrt. 1991-ben, 3 fős családi vállalkozásként alakult Székesfehérváron, és jelenleg is 100%-os családi tulajdonban lévő magyar vállalkozás. Fő profilja a konfekcionált kábelek és az elektromechanikai rendszerek fejlesztése, gyártása. A Macher Zrt-nél személyes gyárlátogatás keretében a látogatók megismerhetik a kábelek, illetve kábelkötegek gyártásának teljes folyamatát, az alkalmazott főbb technológiákat. A látogatási időpontok közül már csak a 16 és 17.30 órakor induló csoportokban van szabad hely.

A Modern Gyárak Éjszakáján a Videoton EAS Elektronikai Szerelő, Gyártó és Szolgáltató Kft. is megnyitja kapuit a látogatók előtt.  A cég több évtizedes tapasztalatára és az alkalmazott legkorszerűbb elektronikai gyártási technológiára támaszkodva valósítja meg stratégiai elképzeléseit. Az általuk gyártott termékek köre a beültetett nyomtatott áramköröktől (NYÁK), az elektronikai modulokon át, a készre szerelt végtermékekig terjed. A gyárlátogatás résztvevői személyesen tekinthetnek bele a technológiai újításokba. Ide már csak egyetlen vezetési időpontra, 16 órára vannak még szabad helyek.

Fejér vármegyei helyszínek:

Dunaújvárosban az egyik legkorszerűbb acélszerkezeteket gyártó cég, a Darusín Kft., valamint a város legnagyobb fővállalkozó és generálkivitelező vállalkozása, az ÉPDUFERR Nyrt. várja a látogatókat, míg Kőszárhegyen a műszaki műanyag alkatrészeket és termékeket elsősorban az autóipar számára gyártó Simon Plastics Kft-t ismerhetik meg.

Borítókép: MTVA
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek