5 hónapnál régebbi cikk

Cser-Palkovics András: "Fokozottan figyeljünk kiszolgáltatott embertársainkra!"
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Cser-Palkovics András: "Fokozottan figyeljünk kiszolgáltatott embertársainkra!"

Bár ma gyönyörű időnk van, a napsütéssel megérkezett a tartósan hideg időjárás, ezzel kiemelten fontossá vált, hogy fokozottan figyeljünk kiszolgáltatott embertársainkra! - hívta fel a figyelmet Székesfehérvár polgármestere közösségi oldalán.

Cser-Palkovics András polgármester a tartós hidegre való tekintettel Facebook-oldalán tette közzé, mely szervezetekhez forduljunk, ha bajbajutott, kiszolgáltatott emberekkel találkozunk Székesfehérváron:

  • Amennyiben a szabadban tartózkodó, fedél nélküli, átmeneti szállásra, segítségre szoruló személlyel találkoznak, kérem, hogy értesítsék Kríziskezelő Központunkat a téli ügyeleti telefonszámon: +36 20 957 9410
  • Ha kiszolgáltatott helyzetben lévő, azonnali segítségre szoruló gyermekről, családról van tudomásuk, kérem értesítsék az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központot a +36 80-696-011 -as ügyeleti számon!
  • Amennyiben közvetlen életveszélyben lévő személyt látnak, természetesen a 112-es segélyhívót kell igénybe venni. Ilyen esetben tisztelettel kérem, hogy a mentő kiérkezéséig feltétlen maradjanak a helyszínen!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek