5 hónapnál régebbi cikk

Tömegverekedés tört ki két focicsapat játékosai között Fejérben, szemtanúkat keresnek
·Sportfoci·Utolsó frissítés: undefined
Tömegverekedés tört ki két focicsapat játékosai között Fejérben, szemtanúkat keresnek
·Sportfoci·Utolsó frissítés: undefined

A dunaújvárosi Szöglet FC és a Testvérek FC játékosai estek egymásnak még szeptemberben. A rendőrség a balhé szemtanúit keresi.

Csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság miatt nyomoz a rendőrség egy dunaújvárosi kispályás focimeccsen kitört verekedés ügyében, írja a police.hu. A Szöglet FC és a Testvérek FC játékosai még szeptember 18-án estek egymásnak a a Papírgyári úton található műfüves futballpályán. A meccset a játékvezető félbeszakította.

A mérkőzést a Szöglet FC egyik szurkolója közvetítette egy közösségi oldalon, de nem archiválták.  Ezért a rendőrség azt kéri, hogy aki tanúja volt a történteknek, azt a helyszínen vagy az internetes közösségi oldalon figyelemmel kísérte, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, és a hatóságnak érdemben eddig nem nyilatkozott, jelentkezzen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-523-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

A focidrukker.com korábban azt írta, hogy a szóban forgó kispályás meccs 44. percében tört ki a balhé, aminek súlyos következményei lettek.

A botrányt okozó Testvérek csapatát kizárták a 2023/2024-es DLSZ Bajnokság további küzdelmeiből. A csapat játékosait öt évre, 2028. szeptember 19-ig eltiltották, köztük a Besnyő nagypályán is játszó egyik fontos támadóját. A testvérek edzője ennél is hosszabb, hatéves eltiltás kapott.

Borítókép: Unsplash/Daniel Norin
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek