42:0-ra kapott ki hazai pályán egy Fejér vármegyei focicsapat a hétvégén
42:0-ra kapott ki hazai pályán egy Fejér vármegyei focicsapat a hétvégén

A martonvásári női focicsapat kapus és edző nélkül fejezte be a meccset. Az egyik pécsi játékos 16 gólt rúgott szombaton.

42 gólos vereséget szenvedett hazai pályán a martonvásári női focicsapat a hétvégén. A Kriston SE-Martonvásár az NB II. Nyugati csoportjában listavezető Pécset fogadta, akik 42:0-ra nyertek idegenben. A Martonvásár a 15. perctől emberhátrányban játszott a kapus kiállítása miatt. A 83. percben a játékvezető Kriston Attilának, a hazaiak edzőjének is felmutatta a piros lapot.

A pécsieknél Égi Barbara 16-szor talált a kapuba, így már 49 góllal vezeti a góllövőlistát. A 21. forduló után a bajnokságot az eddig 16 meccset játszó Pécs vezeti 15 győzelemmel és 1 döntetlennel. A pécsiek idáig összesen 141 gólt lőttek és csak 5-öt kaptak.

A Martonvásár csak a Dunaújváros kizárása miatt utolsó előtti a bajnokságban 16 vereséggel. A Fejér vármegyei lányok eddig egyszer találtak az ellenfél kapujába, miközben 240 gólt kaptak. A csapat egyetlen gólját éppen a Pécs ellen szerezte még az őszi meccsen, amikor 24:1-re kaptak ki idegenben.

A martonvásári női klubot a korábbi egyszeres válogatott, Fradi-kedvenc Kriston Attila és felesége alapították 2022 nyarán. Kristonék szeretnék a lehető legmagasabb szintre emelni a martonvásári labdarúgást, hosszú távú céljuk, hogy minél több saját nevelésű játékos alkossa a felnőtt csapatot, írja az nb1.hu. A klubnak tavaly már női 40 sportolója volt.

Borítókép: Unsplash/Emilio Garcia
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek