5 hónapnál régebbi cikk

A mumussal most sem bírt a rendkívül tartalékos Volán
Fehérvár Médiacentrum fotója
Hydro Fehérvár AV19
A mumussal most sem bírt a rendkívül tartalékos Volán

A fehérvári jégkorongozók újra megpróbálták legyőzni a címvédőt, ám amiként 2021 óta egyszer sem, most sem sikerült a bravúr, igaz, másfél sornyi játékos hiányában ez most több, mint bravúr lett volna.

Nagyon úgy fest, történjék bármi, továbbra sem megy a Hydro Fehérvár AV19-nek a Red Bull Salzburg ellen az osztrák bázisú jégkorong ligában, az ICEHL-ben. A Volán - ahogy az elmúlt két idényben mindig - most is hiába szerepel jól, hiába nyer majdnem mindenki ellen többször is egy szezonban, a címvédő ellen egyszerűen nem jön össze még egy hosszabbítás sem. A kedd esti derbin sem jött, pedig most sem volt messze tőle Kiss Dávid alakulata, amely 46 perc után még 1-1-re állt, ám az utolsó bő 13 minutumban megrázták magukat a "Vörös bikák" és három gólt vágva behúzták ezt a meccset is.

Az első két játékrészben ült a vendégek játéka, Terbócs szerzett vezetést a második harmad elején, amit aztán 8 perccel később egalizáltak az osztrákok. A végső harmad előtt 15-15-ös kapura lövési mutatóval álltak a felek egy kiegyenlített mérkőzésen, ám jött az utolsó 20 perc, amit nagyon megnyomott az RBS, és a hajrára meg is törte a Volán ellenállását. Ekkor nagyon meglátszott, hogy sérülés miatt nem kevesebb, mint hét (!!) játékosa, döntő többségében védők, nem volt bevethető és közülük a következő meccseken csak ketten térhetnek vissza, öten már valószínűleg az idén egyáltalán nem.

Az újabb nullázás dacára is tartja 3. helyét a Hydro Fehérvár AV19, amely a következő fordulóban, december 1-jén, pénteken a mögötte 3 ponttal kevesebbel álló Villach-ot fogadja majd az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban 19.15 órakor.

(Mátay Balázs)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek