5 hónapnál régebbi cikk

Jogi előadást tartottak a Felsővárosi Nyugdíjasklubnak
·Kultnyugdíjas·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Zsiday Ádám
Jogi előadást tartottak a Felsővárosi Nyugdíjasklubnak
·Kultnyugdíjas·Utolsó frissítés: undefined

Folytatódott a Felsővárosi Nyugdíjasklub programsorozata, amelyen olyan témákat boncolgatnak, amik hasznosak lehetnek tagjaik számára. Ezúttal jogi tanácsadásban részesültek Csertán Balázs jóvoltából, amelyet zenés-táncos mulatság követett.

Csertán Balázs jogász tartott előadást a Felsővárosi Nyugdíjasklub tagjainak, ahol olyan témákat érintettek, amelyek hasznosak lehetnek, és segítséget nyújtanak számukra a jogi útvesztőkben. Bognár Mária klubvezető elmondta, a Nem csak a húszéveseké a világ Nyugdíjas Klub pár éve indított egy programsorozatot, amely egy-egy ismeretterjesztő előadás után zenés-táncos mulatságokon vesznek részt: “Éppen jókor jött az előadássorozatnak ezen része, mert itt vannak az ünnepek és vásárolnak az emberek, és arról lesz szó, hogy vigyázzunk a kis holminkra, pénzünkre. Szóval jókor jött ez az előadás.”

Csertán Balázs előadó kiemelte, az előadásnak az a célja, hogy az alapvető jogi intézményeket, jogszabályokat minél szélesebb körben megismerjék: “Az előadást a szépkorúak igényére szabtuk, olyan témákat érintünk, amik számukra hasznosak lehetnek. Illetve beszélni fogunk különböző szerződésekről, végrendeletekről, és lehetőség lesz a végén kérdéseket feltenni és konzultálni.”

Deák Lajosné hozzátette, nagyon örül neki, hogy számos nyugdíjas klub van Székesfehérváron, és hogy mindegyik igen aktív is: “A program is tükrözi, hogy nagyon fontos a nyugdíjasokra odafigyelni. Nemcsak a gondosóra, hanem a jogi tanácsadás kapcsán is. Ez egy jó lehetőség bármilyen jogi ügy kapcsán, hogy tájékoztatást kapjanak az idősek és jobban odafigyeljenek magukra, családjukra és egymásra.”

A Felsővárosi Nyugdíjasklub a karácsonyi időszakban évadzáró műsorral készül a tagoknak, ahol az ünnepi előadás és közös ebéd után hagyományosan bállal búcsúztatják az esztendőt.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek