Kiderült, hogy ki mit tud
Kiderült, hogy ki mit tud

A Fejér vármegyei nyugdíjasok idén is a hagyományos tehetségkutatón bizonyíthatják, hogy ki mit tud. A második előválogatót tartották meg a Táncházban, ahol 17 színpadi produkció közül választotta ki a zsűri a legjobbakat.

Különféle produkciókkal készültek a megmérettetésre a szépkorúak. Volt hastánc, ének és zenélés is. 17 különleges és színes előadás közül kerültek ki a legjobbak.

A három évtizedes múlttal rendelkező rendezvény célja a vármegyében élő szépkorúak megszólítása, találkozási és közösségépítő lehetőségek biztosítása. A produkciókat szakértő zsűri -  Kuna Károly Jászai Mari-díjas színművész, Berki Lilla népdalénekes, népzene-pedagógus és Rovó Tamás koreográfus, táncművész - bronz, ezüst, arany és kiemelt arany kategóriába sorolva értékelte. 

Az idei Szenior ki mit tud? a Táncházban rendezett díjátadóval zárul október 27-én, vasárnap 15 órakor. A tárgyalkotó kategóriában érkezett pályamunkákból készült kiállítás a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sori épületében látható november 6-ig az intézmény nyitvatartási idejében.

Borítókép: Zsiday Ádám
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek