4 hónapnál régebbi cikk

Rakj össze te magad egy ajándékcsomagot!
Fehérvár Médiacentrum fotója
ahonapajandeka.hu
Rakj össze te magad egy ajándékcsomagot!

Az ajándékküldés mindenki számára élvezetes.

Ám viszont a kellemes percek közé, amelyeket az ajándékok kigondolása okoz, vegyülhet némi rossz érzés is, ha nem vagyunk benne biztosak, hogy az adott ajándékcsomaggal örömet tudunk-e okozni, vagy egyáltalán nem ismerjük a megajándékozni kívánt egyén ízlését.

Egyedi ajándékcsomagok

Megoldás lehet erre a problémára A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat általad összeállított meglepetés csomagjai, amelyekbe pontosan az kerül, amelyet kiválasztasz a bőséges kínálatból. A webáruház események és egyéb szempontok szerint kategorizálja a több száz ajándékcsomagját, amelyek között nincs két egyforma. Így találsz akkor is megfelelőt, ha az illető egy férfi családtag vagy üzleti partner, akivel még életedben nem találkoztál.

Lehet, hogy vannak kedvenc termékeid, amelyeket szeretnéd, ha a szeretted is megismerne. Nincs más hátra, csak egyenként ki kell választanod és beletenni a virtuális kosaradba. Ezáltal teljesen személyre szabhatod a meglepetést, így biztos lehetsz benne, hogy az ajándékokkal örömet fogsz okozni.

A csomagolást is te választhatod

Nem csupán a tartalomról, de a külső borításról is te döntesz, hogy melyik legyen. Ha inkább a minimalista vonalvezetés híve vagy előnyben részesíted a környezetbarát csomagolást, akkor ennek megfelelően választhatsz tasakokat. Ha azonban úgy gondolod, hogy a megajándékozott megérdemel egy kis luxust, akkor dönthetsz a díszdobozos csomagolás mellett is. Mindkét esetben természetesen logózható a csomagolás, ha céges ajándékról lenne szó.

Mentes termékek is elérhetők

Külön problémát szokott jelenteni, ha az illető, akinek küldjük az ajándékot, valamilyen ételintoleranciától szenved, netán cukorbeteg. Az a jó hírünk, hogy A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat számára ez sem jelent gondot. Mindenféle mentes terméket is forgalmaznak, valamint olyan finomságokat, amelyek hozzáadott cukortól mentesek, mint amilyen pl. a cukormentes diétás lekvár almából, homoktövissel, gyömbérrel és fahéjjal ízesítve. Ami megfontolandó, hogy az ajándékküldés előtt érdemes megkérdezni, hogy az adott egyén semmilyen cukrot nem fogyaszthat vagy csak hozzáadott tartalmút nem.

Egyre bővülő kínálat

A webáruház folyamatosan bővíti termékválasztékát mind a magyaros, mind az egyéb gasztronómiai kézműves különlegességekből is. Így bármilyen alkalomra tervezed az ajándékozást, érdemes időről időre visszatérni az oldalra, mert lehet, hogy akkor találod meg azt az összeállítást, amelyre azt mondod: "Igen, ez lesz az!". A webáruházban olyan egyedi termékekkel is találkozhatsz, amik sehol máshol nem lelhetők fel, illetve még te magad sem kóstoltad. Ilyenek pl. a fűszerekkel ízesített különleges csokoládédesszertek.

Számos esetben az egyes válogatások díjnyertes termékek, így nem fognak csalódni azok a gourmet-k sem, akik egyedi íz élményre vágynak. Ne felejtsük ki a saját magunk által összeállított kompozícióból a finom borokat vagy pálinkát sem, hiszen a legtöbb ember kedveli a hazai nedűket.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek