1 évnél régebbi cikk

Hogyan válassz ajándékot ínyenceknek?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pixabay/yuyun fan
Hogyan válassz ajándékot ínyenceknek?

Elsőre ugyan nehéznek tűnhet egy ínyencnek megfelelő összeállítást találni, azonban hidd el, könnyebb, mint gondolnád. Az elmúlt években nagy népszerűségre tettek szert az ajándékcsomagok, amelyek ma már prémium minőséget kínálnak, és számtalan közkedvelt, mégis különleges terméket tartalmaznak.

Tovább emeli ezeknek a válogatásoknak az értékét, elismertségét az exkluzív, akár cégre szabott csomagolás. A minőségi, nagy gonddal elkészített ajándékdobozok nem egyszerű termék-összeállítások, hanem élmény kínálnak a megajándékozott számára. Különféle események méltó megünneplésére alkalmasak, legyen az karácsony vagy egy kerek születésnap, házassági évforduló, egyéb nevezetes nap. Mi kerülhet a dobozba? Mutatjuk!

Személyre szabott ajándékok

A csomagban rejlő termékek minőségét sugallja már a díszcsomagolás is, ami változatos lehet a megajándékozott ízlésének vagy a Bellio céges ajándék-összeállításai esetén akár a cég által közvetített értékeknek megfelelően. 

A dobozok anyaga lehet papír, fa vagy fém, ahogy elképzelhető egyszerű formájú vagy az alkalomhoz kapcsolódó kreatív megoldás, amelyet beszerezhetsz az üzletekben vagy elkészíthetsz magad is, illetve a kész ajándékcsomagot is megveheted ezzel együtt. Népszerűek a luxus érzetét keltő gyönyörű és fényűző, prémium minőségű ínyencségeket rejtő dobozok is. 

Gourmet ajándék dobozok

Az ajándékozással legtöbbször a szeretetünket, megbecsülésünket, köszönetünket fejezzük ki a másik felé. A meglepetésnek tükröznie kell ezt, mind kívül, mind belül.

Tanácstalanság esetén praktikus lehet olyan összeállítást választani, amely különféle finomságokat tartalmaz a csokoládéktól kezdve az egészséges és finom magvakon át az exkluzív szeszes italokig. Figyelj az egyes alkotóelemek minőségére, inkább kevesebbet adj, de ne spórolj rajta! Válassz úgy, hogy Te mit fogadnál el szívesen mástól!

Kitűnő választás karácsonyra, születés- és névnapokra, jubileumokra, akár személyes, akár céges meglepetésnek szánjuk. 

Hogyan válassz tökéletes ajándékot egy ínyencnek?

Választásnál érdemes figyelembe venni a megajándékozott nemét, illetve közelebbi ismeretség esetén még azt is, hogy milyen finomságokat kedvel. Ital kiválasztásnál lehet ez különösen fontos, hiszen hiába leped őt meg egy első osztályú whiskeyvel, ha kimondottan nem kedveli, de egy sörösnek sem lehet jó döntés egy kitűnő bor sem, ha nem szereti. 

Gourmet válogatásba, főként borokhoz társítva bekerülhetnek külföldi vagy hazai sajtkülönlegességek, illetve ehhez illően különböző olajos magvak, de olyan kapcsolódó hasznos tárgyak is, mint dugóhúzók, dekantálók, sajtszeletelők vagy sajtkínáló készletek. 

Édesszájúaknak is könnyen választhatsz ajándékot, hiszen több csokiműhely és manufaktúra kínálja a különlegesebbnél különlegesebb ízesítésű táblás vagy praliné ét- és tejcsokoládékat, forró csokikat.

A kézműves, egyedi aromájú fekete-, zöld- vagy fehér teák, speciális pörkölésű kávéválogatások is rengeteg lehetőséget nyújtanak az ínyenc dobozok feltöltéséhez.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek