8 hónapnál régebbi cikk

Nehéz meglepni egy férfit? Ezekkel az ötletekkel könnyebb dolgod lesz!
Fehérvár Médiacentrum fotója
freepik/myoceanstudio
Nehéz meglepni egy férfit? Ezekkel az ötletekkel könnyebb dolgod lesz!

Karácsony, évforduló, születésnap, ballagás, előléptetés vagy bármilyen más alkalommal is nagy fejtöréssel járhat, ha nem tudjuk, mit vegyünk családunk vagy baráti társaságunk férfi tagjának. Ebben a cikkben ehhez a témához nyújtunk egy kis segítséget.

Legyen szó apáról, testvérről, barátról vagy épp a szerelmedről, sokszor tapasztalhatod, hogy a férfiaknak valahogy nehezebb ajándékot választani. Ezért érdemes év közben is inspirációt gyűjteni a megjegyzéseiből, de ha az ember nem figyelt mindig ezekre az apróságokra, könnyen nehézségekbe ütközhet a jeles alkalmak közeledtével. Az alábbiakban gasztroajándékoktól elkezdve a Neverland koktélbárján át számos ötlettel igyekszünk segíteni neked.

Adj élményt!

Élményt ajándékozni mindig jó választás, hiszen az emlékek megmaradnak, a tárgyak pedig tönkremehetnek. Ebbe a kategóriába számos ajándékötletet sorolhatunk, nézzük is:

  • Szabadulószoba - ezt ráadásul többedmagával élvezheti az ajándékozott. Válasszatok egy tetszőleges helyszínt, témát, és vágjatok neki együtt a kalandnak! Az időre való szabadulás megemeli az adrenalinszintet, a közös élmény pedig szorosabbra fűzi a viszonyt az ajándékozó és az ajándékozott között.
  • Egy kis extra: szabadulószoba vacsorával! Bizony, a Neverland falai között ezt a két szuper élményt egybe is lehet kötni. Szabaduljatok ki a szobából, majd töltsetek el egy kellemes estét az éttermi részben, ahol finomabbnál finomabb ételekkel kényeztethetitek magatokat.
  • Tesztvezetés és ejtőernyős ugrás - Forma-1, Dakar-rally, WTCR vagy “csak” egy sima autós gyorsulási verseny, amiért odavan az ajándékozott férfi? Akkor a tökéletes meglepetés számára egy tesztvezetés lesz, ahol kipróbálhatja, vajon mennyire állná meg a helyét egy versenypályán. Ennél nagyobb adrenalinlöketet nem is tudnánk ajándékozni valakinek, életre szóló élmény.

A szívükhöz a hasukon át…

Ki ne szeretne enni? Ha ragaszkodunk ahhoz a mondáshoz, miszerint “a férfiak szívéhez a hasukon át vezet az út”, akkor születésnapra, karácsonyra is remek választás egy frappáns gasztroajándék. Különleges alkoholok, csokoládék, chiliszósz-válogatás, sajtkóstoló doboz, egzotikus fűszerek, sütemények, vagy épp egy steakvacsora, bortúra is megállja a helyét ajándék gyanánt.

Stílus és praktikum

Ha mindenképpen tárgyi ajándékot szeretnél venni, akkor a férfi hobbijai, érdeklődési köre és stílusa környékén kezdj el nézelődni!

  • Hasznos és stílusos ajándék lehet egy bőr pénztárca, ha nagyobb összeget szánunk rá, akkor egy bőrdzseki vagy zakó is, de csak akkor, ha tudjuk, hogy biztosan erre vágyik!
  • Ha szeret sportolni, akkor válassz a hobbijának megfelelő kiegészítőket - például biciklijavító szettet, aláöltözetet, túrahátizsákot!

Akármelyik mellett is teszed le a voksodat, a legfontosabb mindig az, hogy gondoltál a másikra, ő pedig értékelni fogja ezt. A biztonság kedvéért persze tartsd meg a blokkot és a vásárlási bizonylatot, hátha cserére kerülne a sor.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek