1 hónapnál régebbi cikk

A tökéletes ajándék nem létezik... avagy mégis?
Fehérvár Médiacentrum fotója
localbox
A tökéletes ajándék nem létezik... avagy mégis?

Amikor az ember a családjának, rokonának, barátjának vesz ajándékot valamilyen alkalom előtt, akkor sem egyszerű a helyzet – hát még akkor, ha kollégákról, üzleti partnerekről van szó. Egy ajándékot nem könnyű eltalálni: lehet alkohol, elég minőségi? Ez esetben különösen érvényes a mondás: hogy amit adunk, az valójában minket tükröz.

Céges buli, rendezvény? Vegyük lazán, de komolyan: a lockalbox parti boxokban mindenki találhat valami számára kedveset! A lockalbox csapata a világ első okos ajándékdobozával és innovatív megoldásaival nem csupán a családi események és baráti találkozások, hanem a tökéletes üzleti ajándék megtalálásában is segít. A parti boxok pedig mindenféle alkalomra tökéletesek.

A céges ajándékozás íratlan szabályai

Az üzleti ajándékozásnak megvannak a maga íratlan szabályai, az egyik legelső pedig az, hogy amit adunk, annak tükröznie kell a cég értékeit, kultúráját is. Ha bor, akkor legyen finom és elegáns, ha étel, akkor ízletes és különleges, ha írószer, ajándéktárgy, digitális eszköz, szintén olyan legyen, aminek mi magunk is hasznát vennénk a munkahelyen. Fontos, hogy ismerjük a megajándékozott személyt, és próbáljunk a kedvében járni.

Mit tartalmaznak a parti boxok?

Nem mindig lehetséges persze mindent és mindenkit ismerni – egy vállalkozás pedig nem attól hajt profitot, hogy napi 8 órában azon gondolkodik, kinek milyen ajándékot vegyen. Szerencsére azonban vannak olyan cégek és vállalatok is ma már, akik megkönnyítik ezt a feladatot, hiszen számtalan alternatívát kínálnak, és ezzel segítenek megtalálni a megfelelő ajándékot.

Képzeljünk el egy kívül rendkívül esztétikus és stílusos díszcsomagolást, amit ki lehet rakni a polcra is nyugodt szívvel. Majd egy izgalmas folyamatot, melynek keretében kvízjátékon keresztül bonthatjuk ki a dobozt. Ezt követően pedig hazánk ízei, a legelegánsabb italok és egyéb prémium termékek kerülnek a szemeink elé. Már el is oszthatjuk egymást között a finomságokat, miközben jól szórakoztunk – magát a díszcsomagolást pedig kirakhatjuk motivációnak a nehéz munkanapokra.

Az okos ajándékdobozok különlegessége tehát abban rejlik, hogy nem csupán esztétikusak, hanem praktikusak és teljes harmóniát képeznek. Szép, igényes, élményalapú, hasznos ajándék, hölgyeknek és uraknak valót is találunk.

Okos ajándékdoboz kollégáknak és üzleti partnereknek

Hogy miért érdemes összességében az okos ajándékdobozt választani? Egyrészt azért, mert szinte minden megvan benne, ami csak kell. Másrészt azért, mert egy vásárlással a hazai kézműves termelőket, startupokat és vállalkozói piacot támogatjuk. Azokat a szereplőket, akik lényegében mi is vagyunk.

A lockalbox okos ajándékdoboz rendelésének menete nem ördögtől való: csak válasszuk ki a doboz tartalmát, határozzuk meg a külsejét, majd akár még személyesebbé is varázsolhatjuk képekkel, üzenetekkel, videókkal. Minőségi ajándék? Pipa. Napi jó cselekedet? Pipa. Újabb projekt sikeresen végrehajtva? Pipa.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek