4 hónapnál régebbi cikk

Meglepően sima MÁV Előre vereség a szilveszteri rangadón
Fehérvár Médiacentrum fotója
KNRC
Meglepően sima MÁV Előre vereség a szilveszteri rangadón

Az első pillanattól az utolsóig a hazaiak akarata érvényesült, szinte osztálykülönbség volt a két élcsapat között.

Nem várt súlyos, 3-0 arányú vereséget szenvedett a MÁV Előre Foxconn női röplabda csapata az Extraliga szilveszteri rangadóját. Nem a 0-3 ténye, hanem a játszmákon belül mutatott rendkívül rossz, dekoncentrált játék és a kevés szerzett pont volt meglepetés Kaposváron. A KNRC 12-re, 18-ra és 20-ra nyerte meg a szetteket, ilyen különbség egy élcsapat és egy újonc, kiesés ellen küzdő alakulat között szokott kialakulni, nem két élgárda között.

A Loki legeredményesebbje ezúttal is Dvoracek volt, aki 14 pontot szerzett. Markovic 10, Pallag Ágnes 8 pontot tett a közösbe, de ez most nagyon kevésnek bizonyult.

A vereség ellenére még dobogós, a 3. helyen áll a székesfehérvári egylet, ám sok hasonlóan harmatos produkció nem fér bele, ha végül a legjobb 4 között szeretne zárni, márpedig ez az alapvető célja. A következő fordulóban, január 6-án, szombaton 18.00 órakor a Békéscsaba látogat a VOK-ba, a most elvesztegetett pontokat egy sokkal esélyesebb csapat ellen kellene pótolni. Az, hogy nehéz lesz, enyhe kifejezés...

(Mátay Balázs)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek