3 hónapnál régebbi cikk

A legnagyszerűbb anyag a hideg időszakra: warmkeeper
Fehérvár Médiacentrum fotója
k-elme.com
A legnagyszerűbb anyag a hideg időszakra: warmkeeper

Már a neve is sejteti, hogy egy meleget adó, illetve tökéletesen megőrző anyagról van szó, amely kifejezetten a téli évszakban és a hidegebb időszakokban jelenti a legjobb választást.

Ami a felhasználási körét illeti, igazán sokoldalú, hiszen szabadidőruhák, kutyapulóverek, babaholmik, bélések is készíthetők belőle.

A warmkeeper anyagok előnyös tulajdonságai

Szeretnénk, ha még inkább megismernéd ezeket a csodás anyagokat, amelyeket Alpen fleece, azaz alpesi gyapjú névvel is illetnek, ugyanis legkedvezőbb tulajdonságuk, hogy bent tartják a hőt, ezáltal kellemes meleget biztosítanak, nem mellesleg kényelmesek, modern stílust képviselnek, hiszen bőséges szín- és mintaválaszték érhető el, amit a rugalmasságukkal is tudnak még fokozni.

Érdemes körülnézned a K-ELME warmkeeper kínálatában, ahonnan egyszínű, illetve különleges mintás darabok is beszerezhetők. Például erdei állatos, csillagos, autós, tappancsos, halálfejes és még sorolhatnánk!

Ezek az anyagok két oldallal rendelkeznek, a külső tiszta pamut, amely kellemes tapintású, a belső pedig még puhább, tulajdonképpen a wellsofthoz hasonló mikroszálas poliészter. Ennek legnagyobb előnye, hogy egyrészt megadja az alpesi gyapjú melegségét, másrészt kis súlyú, azaz komfortos viselet, de persze mellette szól az is, hogy megfelelően kivezeti a párát, bent tartja a hőt és hamar megszárad.

Elárulunk még egy okot, amiért feltétlenül érdemes kipróbálnod: elasztán tartalma révén nagyon jól idomul a testünkhöz, szépen kiemeli az alakunkat.

Reméljük, hogy meghoztuk a kedved egy varázslatos téli holmi készítéséhez, az alábbiakban hozunk néhány ötletet, hogy mi mindent varrhatsz egy efféle anyagból.

Széles a felhasználási kör

Mivel kellemes meleget szolgáltatnak, varrhatsz warmkeeperekből derékmelegítőt, szabadidőruhát, sapkát, sálat, ugyanakkor a kabátodat is kibélelheted általa. Télen a derekunk és a végtagjaink érzik meg először a hideget, éppen ezért ajánlott felkészülni erre az időszakra, s miért ne tennéd stílusos, általad készített holmikkal, amelyek modernek, egyediek és melegen tartanak?

Sőt, az imádott darabjaidtól sem kell feltétlenül megválnod, hiszen könnyen melegebbé varázsolhatod őket, hála az Alpen fleece anyagoknak.

A hideg, borongós évszakban különösen értékeljük az otthon melegét, a komfortos, hőtartó ruhákat, és akkor is szükség van rájuk, ha ki sem lépünk a lakásból. Lehet, hogy mások már dideregve gondolnak a télre, de ha készítesz néhány meleg szabadidőruhát, számodra ez az időszak is kényelemről és az örömről fog szólni.

Ha pedig van a családban kisgyermek vagy házi kedvenc, nekik is csodaszép, egyedi ajándékokat készíthetsz.

Miért öröm a warmkeeperrel dolgozni?

Ez a textil nem bolyhosodik, nem szöszölődik, igény szerint vasalhatod is. A család összes tagját meglepheted egy általad készített ajándékkal, ugyanis rengetegféle mintás változatot is beszerezhetsz. Már csak azt kell eldöntened, hogy kinek a meglepetésével kezded a sort.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek