3 hónapnál régebbi cikk

Új, nemzetközi divatmárka nyit üzletet Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
YouTube/Koton
Új, nemzetközi divatmárka nyit üzletet Székesfehérváron

A Koton az egyik legnagyobb török divatmárka. Még idén nyithatnak az első boltjaik Magyarországon.

Nyolc új üzletet, köztük egy székesfehérvárit nyit Magyarországon az egyik legnagyobb török divatmárka. A Koton hazai boltjai az Adventum által kezelt ingatlanokban kapnak helyet, írja a Portfolio a magyar cégcsoport közleménye alapján.

A tervek szerint az első üzletek már 2024 utolsó negyedévében megnyílnak, melyek mindegyike bevásárlóközpontokban kap helyet, köztük három Budapesten. A vidéki városok közül Székesfehérvár mellett Sopronban, Debrecenben és Szegeden is lesznek Koton boltok.

A legnagyobb üzletet a Köki Terminálban alakítják ki, ahol mintegy 1000 négyzetméteren várják majd a vásárlókat.

„Globalizációs stratégiánkkal összhangban folytatjuk növekedési kezdeményezéseinket. Tavaly bevételeink 34,5 százaléka nemzetközi tevékenységünkből származott” – mondta A. Bülent Sabuncu, a Koton vezérigazgatója az isztambuli szerződéskötés alkalmával. A törökországi divatmárka középtávú tervei között szerepel 130-150 új üzlet megnyitása világszerte, elsősorban külföldön.

„A Koton Törökország egyik legnagyobb divatmárkája. Örömmel tölt el bennünket, hogy segíthetjük őket magyarországi terjeszkedésükben” – mondta Bárány Kristóf, az Adventum Csoport alapító partnere.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek