3 hónapnál régebbi cikk

Napsütés váltja majd a ködös reggeleket Fehérváron 
Fehérvár Médiacentrum fotója
SZMB
Napsütés váltja majd a ködös reggeleket Fehérváron 

A párás ködös reggeleket napsütés váltja majd fel Fehérváron. Röviden így alakul a jövő hét időjárása Fehérváron.

Hétfőn sok napsütésre van kilátás, csapadék nem érkezik.

Hajnalra többfelé képződhet pára, köd, illetve zúzmarás köd, amely helyenként tartósabban megmaradhat. A délkeletire forduló szél csupán az északnyugati tájakon lehet élénk. Országszerte fagyos lesz a reggel, délután pedig 3 és 9 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

A kedd sokfelé indul párásan, ködösen, illetve zúzmarás köddel, ami a keleti szélcsendes tájakon tartósabban megmaradhat.

Máshol többnyire napos időre van kilátás. A Dunántúl északi felén élénk, néhol erős lesz a délkeleti szél. A fagyos reggelt követően délután 2-7 fokot mutathatnak a hőmérők.

Szerdán és csütörtökön is szinte mindenhol fagyos lesz a reggel, többfelé pára-, illetve zúzmarás köd képződhet.

Napközben ezek nagy része feloszlik, de lesznek tartósabban ködös országrészek. A ködös tájakon szitálás előfordulhat. Szerdán időnként még kisüthet a nap, majd csütörtökön mindenhol megnövekszik a felhőzet. Számottevő csapadék csak csütörtök este érkezhet északkeletre eső, zápor formájában. Szerdán nem lesz jelentős a légmozgás, csütörtökön viszont helyenként már számítani kell élénk, erős széllökésekre. Szerdán 3-8, csütörtökön 4-12 fokra van kilátás, de a tartósabban ködös tájakon fagypont közelében maradhat csak a csúcshőmérséklet.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek