2 hónapnál régebbi cikk

Gyilkosság Fehérváron? Többnapos holttestre bukkantak a rendőrök
·Hírekkrimi·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Novák Rita
Gyilkosság Fehérváron? Többnapos holttestre bukkantak a rendőrök
·Hírekkrimi·Utolsó frissítés: undefined

Akár két hete is halott lehetett az a férfi, akit szerda este a Repülőtéri úton találtak meg a rendőrök. Úgy tudjuk, a szomszédok tettek bejelentést a kapitányságon arról, hogy az idős bácsit régóta nem látták, és a lépcsőházban erős bűz terjengett. A szomszédok szerint gyilkosság történhetett. 

Rafael Ferencné az áldozat egyik szomszédja azt mondja, az idős bácsihoz rendszeresen járt fel egy fiatalabb pár, akik valószínűleg hajlaktalan emberek és vélhetően befogadta őket az otthonába a későbbi áldozat. "Látásból ismertem az idős bácsit, meg szokott köszönni, amikor hozta le a szemetet. Nagyon sajnálom a kis öreget. Szerintem ez a két hajléktalan, egy hölgy meg egy férfi, betelepedhettek hozzá, lakásuk nem volt, meg hogy ide vehette őket" - mondta el az asszony.

Az áldozat szomszédja szerint a férfi és a nő akkor is feljárt a bácsihoz, amikor ő már halott volt: "Miért jártak ide, ha már itt volt holtan, miért jártak fel a lakására, miért nem hívtak mentőt, rendőrt? És akkor így tudtak élni vele? Ez szörnyű"

Egy másik szomszéd, Rafael Jennifer szerint az áldozat korábbi élettársa volt a nő, aki később egy másik férfival járt fel a bácsihoz, ő azt feltételezi, féltékenység miatt kellett meghalnia. "Volt amikor látszólagosan egy forintjuk nem volt, de nem nézte volna ki belőlük senki, hogy történhetne ilyesmi. Nem azt mondom, hogy nyugodt életet éltek, mert volt, amikor italoztak, de nem mondanám azt, amiből erre lehetett volna következtetni. Nagyjából kettő hete itt volt egy holttest, valószínűleg féltékenységből indult ki ez az egész, amit itt hallottam. A lakók nagyon nagyon meg vannak riadva, főleg az idősebbek, több gyilkosság is történt itt" - mondta el Rafael Jennifer.

Megkeresésünkre a rendőrség a halálesettel kapcsolatban közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz. Azt írják, az elsődleges adatok alapján a több napja elhunyt férfi halálával összefüggésben idegenkezűségre utaló információ nem merült fel. A rendkívüli haláleset kapcsán közigazgatási hatósági eljárás indult a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók