2 hónapnál régebbi cikk

Változnak az oltási időpontok: továbbra is lehet kérni a COVID elleni védőoltást
Fehérvár Médiacentrum fotója
nypost.com
Változnak az oltási időpontok: továbbra is lehet kérni a COVID elleni védőoltást

A Szent György Kórház tájékoztatása szerint változnak az oltással kapcsolatos időpontok. A szakemberek természetesen továbbra is várják azokat, akik szeretnék beadatni maguknak a COVID elleni védőoltást.

2024. február 12-től, vagyis a jövő héttől kezdődően változnak az oltási időpontok a Szent György Egyetemi Oktató Kórház Infektológiai Osztályán. A szakemberek ezentúl szerdánként 13 és 16 óra között, valamint csütörtökön 14 és 16 óra között várják azokat a 14 éven felülieket, akik szeretnék beadatni maguknak a COVID ellen védőoltást. Az oltásokhoz minden esetben előzetes bejelentkezés szükséges.

Két fajta oltásunk van, a Pfizer cég által termelt, illetve a Moderna cég által termelt új típusú oltóanyagok

– mondta el Müller Zsófia, az infektológiai osztály osztályvezető főorvosa. Hozzátette: a felnőttek mellett természetesen a gyermekek oltására is lesz lehetőség.

"Az előzetes bejelentkezés alapján ugyanígy az eszt.hu honlapon keresztül lehet bejelentkezni és az oltóanyag felvételére ezt követően az előjegyzés alapján van lehetőség" – árulta el Müller Zsófia.

További fontos információ, hogy az Infektológiai Osztály a kórház Seregélyesi úti bejárata felől közelíthető meg, online időpontfoglalásra az eeszt.gov.hu weboldalon keresztül van lehetőség, ahol a saját adatok megadása után az Oltóanyag menüpontban a Szezonális oltást kell kiválasztani, majd megadnia vármegyét, a települést és kiválasztani a rendelkezésre álló megfelelő időpontot. Időpontfoglalás nélkül az oltás felvételére nincs lehetőség.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek