Anyák Napjára készülve tartottak nyugdíjas klubot a Felsővárosi Közösségi Házban
Fehérvár Médiacentrum fotója
Ferenczy-Nagy Levente
Anyák Napjára készülve tartottak nyugdíjas klubot a Felsővárosi Közösségi Házban

Anyák napjára készülve klubdélutánt szervezett a Nemcsak a Húszéveseké a világ-Felsővárosi Nyugdíjas Klub. A különleges alkalmon Székesfehérvár polgármester köszöntötte Felsőváros nagymamáit.

Anyák Napja alkalmából szervezett programot a  Nemcsak a Húszéveseké a világ-Felsővárosi Nyugdíjas Klub, melyen Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András és Földi Zoltán, a városrész önkormányzati képviselője is részt vett. A Felsővárosi Közösségi Házban tartott eseményen Földi Zoltán elmondta, hálás azért, hogy Felsőváros egy ilyen összetartó közösséget tudhat a háta mögött.

Az anyáknapi délután a klub tagjának szavalatával indult, majd egy tánc előadást tekintettek meg a résztvevők. A nyugdíjas klub vezetője, Bognár Mária köszönetét fejezte ki a folyamatos támogatásért.

Cser-Palkovics András köszöntőjében arról beszélt, hogy a nyugdíjas klubok működése nagyon fontos a város életében, hiszen ezekben a közösségekben azon túl, hogy a tagok egymás életében is sok segítséget tudnak nyújtani, számos érték is lakozik.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek