11 hónapnál régebbi cikk

Édes, virágos anyák napja a Saveurrel
Fehérvár Médiacentrum fotója
Saveur Cukrászda
Édes, virágos anyák napja a Saveurrel

A tavaszi ünnepek egyik legszebbike az anyák napja, amely a fehérvári Saveur Cukrászdát is megihleti ilyenkor.

Május első vasárnapjára a természet is teljesen feléled, harsogó zöldben és a nyíló virágok változatos színeiben pompázik a környezetünk. Kézenfekvő ajándék ilyenkor a virág, hiszen nőkről, anyákról, nagyanyákról, sőt akár dédanyákról van szó. Ám e mellé nyugodtan választhattok még akár egy-egy süteményt vagy egy kisebb tortát is, megköszönve azt a sok áldozatot, amit ezek a nők hoztak a gyermekeikért, értünk.

Vagy, akár lehet maga az édesség az ajándék, hiszen ezt nem csupán nézni és szagolgatni lehet, mint a virágot, hanem ehető is, és ezzel még teljesebb élményt nyújt. Ráadásul náluk lesznek virágos díszítésű, virág formájú édességek is, amelyekkel kettő az egyben ajándékot adhatunk: virág és desszert.

A Saveurben a következő napokban már megjelenik a május első hétvégéjére esedékes kínálat. Igyekeznek minden igényt kielégíteni, vagyis a kedvelt Saveur-klasszikusok mellett lesznek formabontó különlegességek is. Nőnapra már készülnek a szemet gyönyörködtető ehető cserepes virágokkal – ezeket most is megtaláljátok majd. Ha ilyet vásároltok náluk, akkor valóban egyszerre adtok virágot és édességet.

Természetesen azokra is gondolnak, akik cukorbetegség vagy valamilyen ételérzékenység, -allergia miatt nem ehetnek a hagyományos módon készült finomságokból. Számukra lesznek cukormentes, virágos díszítésű sütemények, valamint gluténmentes alapanyagokból készülő sütik, és vegán desszertek, édességek is kaphatók majd az anyák napjára hangolva. Aki szeretne, előre is rendelhet süteményt vagy tortát, akár rövid határidővel – a választható ízekről, fajtákról a cukrászda elérhetőségein érdeklődhettek

S van még egy remek ötletünk: köszöntsétek helyben az édesanyákat, nagymamákat! Asztalfoglalás esetén biztosan lesz helyetek arra, hogy kettesben vagy családilag eltöltsetek náluk egy kellemes órát, az ott választott vagy előre rendelt sütemények, torták ízét élvezve.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek