3 évnél régebbi cikk

Zseniális képpel készül anyák napjára a székesfehérvári Virág-Vár Virágüzlet
Fehérvár Médiacentrum fotója
Virág-vár Virágüzlet
Zseniális képpel készül anyák napjára a székesfehérvári Virág-Vár Virágüzlet

Bár a jelenlegi helyzet nem éppen vidám, ám a szeretetet és az anyák napját semmi sem teheti tönkre. A fehérvári Virág-Vár Virágüzlet pedig egy kis humorral is készült az alkalomra.

A Tetris challenge nagyot futott Magyarországon is, és úgy tűnik, van új a nap alatt: a fehérvári Virág-Vár Virágüzlet a kihívás mintájára egészen zseniális anyák napi képet hozott össze, és töltött fel a Facebookra.

Az üzlet dolgozói szebbnél-szebb virágokból rakták ki az anyák napi feliratot, és persze hozzátették saját magukat is. Ahogy a posztban írják: 

Van, aminek a fontosságán semmi sem változtathat, az anyák napja pedig pontosan ilyen!

Kiemelik, az ünnepre ők is nagyon készülnek, hiszen a Virág-Vár csapata május 2-án, szombaton és május 3-án, vasárnap is reggel 8-tól vár mindenkit kültéri pultjaiknál. Itt különleges kínálattal és a megfelelő óvintézkedésekkel, bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítva garantálják, hogy

gyorsan és biztonságosan vihessen mindenki egy csokor szeretetet anyák napján.


Ráadásul akkor sem kell aggódni, ha a nyitvatartási időben nem sikerül eljutni a virágboltba, vagy olyan édesanyának, nagymamának, dédnagymamának szeretne valaki virágot adni, akihez a járványhelyzet miatt személyesen most nem látogathat el, hiszen

délután 3 óra után házhozszállítással gondoskodnak róla, hogy idén is virágos legyen május első vasárnapja. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek