3 évnél régebbi cikk

Legjobb anyák napi ajándékötletek Székesfehérvárról, akár kiszállításra is!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Anemone Fleur
Legjobb anyák napi ajándékötletek Székesfehérvárról, akár kiszállításra is!

Idén sajnos arra is kell gondolnunk, hogy lesznek anyukák, nagymamák, akiket személyesen nem köszönthetünk fel, de meglephetjük őket!

Anyaként tudom, kevés meghatóbb pillanat van, mint amikor gyermekeim meglepnek valamivel - akár csak úgy, mert eszükbe jutottam, akár egy alkalomra, főként anyák napjára. 

Jövő vasárnap ismét az édesanyákat, a nagymamákat, dédnagymamákat köszöntjük!

Hogy korai lenne erről már most írni? Nem hinném, hiszen idén a köszöntés helyenként kicsit más lesz: lesznek anyukák, nagymamák, dédnagymamák, akiket személyesen nem ölelhetünk át, akiknek nem adhatunk puszit, nem tehetjük tenyerünkbe a kincseket, ajándékokat, amivel készültünk. 

Na, meg azért sincs korán anyák napjáról írni, mert ez az ünnep idén május 3-ra esik, és már most érdemes készülni rá, hiszen május 1-e péntek, így nem lehet az utolsó pillanatban kapcsolni, főként akkor nem, ha küldeni szeretnénk az ajándékot.

Hogy megkönnyítsük a választást, hoztunk egy összeállítást néhány ötlettel, olyanokkal, amelyekkel biztosan könnyet csalhatunk az édesanyák, nagymamák szemébe, és amelyeket akár házhozszállítással is kérhetünk:

Natúrkozmetikumok Székesfehérvárról

Az Origi natúrkozmetikumról már írtunk néhányszor: egy különleges székesfehérvári manufaktúra, akik száz százalékban natúrtermékeket gyártanak itt, Fehérváron. A szappanoktól, a fürdőbombán át, a krémekig minden megtalálható náluk, akár az egész családnak. 

Persze ezúttal az Originél is az édesanyák kerülnek előtérbe: különleges anyák napi ajándékcsomaggal készülnek: a gyönyörű dobozok beltartalmát ízlés és pénztárcánk szerint állíthatjuk össze a kínálatból. Ráadásul nemcsak online válogathatunk, de kiküldést is kérhetünk. Ha utóbbit szeretnénk, akkor anyák napja előtti szerdán, vagyis április 29-én 14 óráig kell megtennünk!

Virágból készült csodák, ingyenes házhozszállítással 

Akár egy szál gyönyörű virág is elmond mindent, ám mi nők már csak úgy vagyunk vele, hogy virágból sosem elég. Legyen az egy csokor friss tavaszi virágválogatás, vagy bármilyen virágkötészeti gyönyörűség. Az Anemone Fleur Várkörúton található üzletének kirakata előtt elhaladva pedig egyértelművé válik, ha virágos meglepetést szeretnénk édesanyánknak vagy nagymamánknak a legjobb helyet találtuk! 

Bár az üzlet már egy hónapja csatlakozott a #maradjotthon mozgalomhoz, az ingyenes házhozszállítás Székesfehérvár terültén továbbra is működik. Egy azonban biztos: érdemes időben lépni és megrendelni az anyák napi meglepetést!  

Édességek Fehérvárról, akár különleges igényekkel is

A Saveur Kávézó és Cukrászda nemcsak azért különleges, mert az édes csodáikat maguk készítik, hanem azért is mert szinte minden különleges igénynek, esetleges érzékenységnek eleget tudnak tenni.

Finom sütijeiket (a menteseket és vegánokat is), legújabb desszertjeiket (például mákos gubát, aranygaluskát vagy madártejet), különleges tortáikat, a lepényeket, szendvicseket és péksüteményeket akár elvitelre, de kiszállításra is lehet kérni. Egy édes meglepetésnél pedig aligha van jobb...

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek