2 hónapnál régebbi cikk

Gólzáporral nyitotta edzőmeccsei sorát a Vidi
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fehérvár FC
Gólzáporral nyitotta edzőmeccsei sorát a Vidi

Már lassan két hete hangolódik a július második felében induló új bajnoki és nemzetközi idényre Vidi, amely első felkészülési mérkőzésén gólzáporos győzelmet aratott.

A megalapításának 100. évfordulóját ebben az esztendőben ünneplő, Komárom-Esztergom vármegyei bajnokságban szereplő Bábolna SE vendégeként lépett pályára szombaton, először a múlt héten kezdődött felkészülés során a Fehérvár FC, amely megerőltetés nélkül győzött 9-0-ra.

A gólok sorát a szlovén válogatott támadó, Gradisar nyitotta, aki gyorsan duplázott, majd Schön, Katona és Csongvai találatával már a 20. percre kialakult a félidei eredmény.

A második játékrészben szinte csak a fiatalok voltak a pályán a Vidi részéről, a kivételt Serafimov, Melnyik és Stefanelli jelentette. A további gólok így sem maradtak el: Berki, Kovács Patrik, Simut és Kovács Bence is betalált, s ha kicsit jobb a helyzetkihasználás, bőven 10 felett termelt volna a fehérvári egylet. Azért a 9-0 után sem kell magyarázkodni...

Edzésnek jó volt, erőfelmérőként kevésbé hasznos. Erre már alkalmasabb lesz a következő tesztmérkőzés, melyre július 5-én, pénteken 10.30-kor kerül sor a Sóstón az NB II-es FC Ajka ellen.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek