1 hónapnál régebbi cikk

Maximális fordulatszámon a nyár és a buli az EFOTT-on
Fehérvár Médiacentrum fotója
SZMB
Maximális fordulatszámon a nyár és a buli az EFOTT-on

Alig maradt már jegy az EFOTT-ra, ahol a nyár és a buli is maximális fordulatszámon tombol. Ma a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, valamint Majka fűti tovább a hangulatot, szombaton pedig többek között Azahriah, Dzsúdló és a Halott Pénz koncertje várja a fesztiválozókat.

Érdemes mindenkinek minél hamarabb elindulni és a tömegközlekedést választani, hogy elkerülje a sorban állást.

A pénteki és szombati napra már csak néhány jegyünk maradt, közel vagyunk a teltházhoz. Remek koncerteket és számtalan nappali programot kínálunk: pénteken a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, valamint Majka veszi birtokba a nagyszínpadot, szombaton pedig többek között Azahriah, Dzsúdló és a Halott Pénz – tájékoztatott Budai Marcell.

A sajtófőnök azt javasolja a fesztiválozóknak, érkezzenek meg mielőbb az EFOTT-ra, és lehetőleg a tömegközlekedést válasszák, hogy elkerüljék a sorban állást. Budai Marcell kiemelte: a kánikula miatt továbbra is fokozottan figyelnek a fesztiválozókra. Párakapukkal, rendszeres locsolással, vízosztással és kiemelt orvosi felügyelettel is óvják a látogatókat. Több mint 1200 négyzetméternyi légkondicionált terület áll a fesztiválozók rendelkezésére, és négyszer akkorára bővítették a Velencei-tó partján található strandot is, mint tavaly – ez természetesen az egyik legnépszerűbb helyszín nap közben.

Az újdonságnak számító nappali jeggyel például kifejezetten a strandot és a nappali programokat lehet megcélozni, köztük a szintén újdonságnak számító House Pikniket is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek