1 hónapnál régebbi cikk

Új légiós támadót igazolt a Volán
Fehérvár Médiacentrum fotója
HC Košice
Új légiós támadót igazolt a Volán

A fehérvári jégkorong csapatnál egy játékos megy, egy érkezik. Egy amerikai támadó az új igazolás, aki mellett meg egy védőt is szeretne mielőbb szerződtetni a Volán menedzsmentje.

Nem tervezett légiósváltásra került sor a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapatánál: az új idényre igazolt Sam Jardine megérkezett ugyan a felkészülés hétfői kezdetére, de a napokban magánéleti okokra hivatkozva kérte szerződése felbontását, mert abbahagyja az aktív játékot. A Volán vezetése eleget tett a hátvéd kérésének, így rögtön pótlás után kellett néznie. Egyelőre egy támadót igazolt a menedzsment, de védő is érkezik hamarosan a fehérvári egylethez. Az új fiú, Chase Berger a szlovák Extraligában játszott legutóbb.

Az amerikai támadó az előző évadot a Kassa csapatánál töltötte, de korábban szerepelt a DEL-ben és az AHL-ben is, komoly erőssége lehet a nem titkoltan ICEHL-fináléba igyekvő csapatnak, amely a jövő héten már két felkészülési meccsen is pályára lép Csehországban: először, kedden a HK Mountfield, szerdán a Kolin lesz az ellenfél.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek