1 hónapnál régebbi cikk

Második edzőmeccsét már behúzta a Volán Csehországban
Fehérvár Médiacentrum fotója
SC Kolín/Jan Jack Kobzáň
Második edzőmeccsét már behúzta a Volán Csehországban

A második vonalban vitézkedő Kolín sokkal kellemesebb tesztpartnernek bizonyult szerda este a fehérvári hokisok számára, mint egy nappal korábban az Extraligás Mountfield Hradec Králové.

A cseh és a magyar jégkorong annak dacára sincs egy polcon még, hogy a mi hokink az elmúlt évtizedekben jelentősen közelített a világelithez. Ennek fényében nem csoda, hogy az Extraligás Mountfield kedden felkészülési meccsen simán legyőzte az első számú hazai klubcsapatot, a Hydro Fehérvár AV19-et. Szerdán már egy tudásban sokkal közelebb álló alakulat, a cseh második vonalban érdekelt SC Marimex Kolín volt Kiss Dávid együttesének ellenfele, ennek megfelelően az eredmény is sokkal kedvezőbben alakult, 4-2-re a mieink nyertek.

A keddihez hasonlóan Hradec Králové csarnokában megrendezett tesztmérkőzésen a csehek szereztek vezetést az első harmadban Krepelka emberelőnyös góljával, de a második harmad végére már 3-2-re a Volánnál volt az előny. Az utolsó játékrészben Anze Kuralt állította be a végeredményt. Az AV19 góljain összességében Christopher Brown, Sebők Balázs, Kiss Roland és Anze Kuralt osztozott.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek