2 hónapnál régebbi cikk

Helyezd a zongorázást egy teljesen új dimenzióba!
Fehérvár Médiacentrum fotója
intermuzika
Helyezd a zongorázást egy teljesen új dimenzióba!

Zene nélkül aligha képzelhetjük el az életünket, hiszen ősidők óta velünk van. Megkönnyíti és megszépíti mindennapjainkat, erőt ad a kilátástalanságban is, örömöt nyújt, lelkiekben magasra repít. 

Ahogy a világ, úgy a zene is fejlődik természetesen, új irányzatok jönnek divatba, vagy régiek kerülnek újra előtérbe. Ezzel egyidőben a hangszerek is komoly átalakuláson és fejlődésen mennek keresztül, amihez a zenészek is alkalmazkodnak. 

Ebben a cikkben egy csúcskategóriás koncertzongoráról lesz szó. Megismerkedünk a jellemzőivel, és megmutatjuk azt is, hogy milyen élményt képes nyújtani a zeneművészet kedvelőinek. Tarts velünk, és tudd meg azt is, hogy hol lehet alkalmad személyesen is kipróbálni ezt a hangszert, hogy páratlan élményben lehessen részed!

Prémiumminőségű koncertzongora

Az Intermuzika Hangszerbolt digitális zongorái között található a legújabb Roland LX-9 digitális zongora, amelyet itt személyesen ki is lehet próbálni, illetve meg lehet vásárolni. Az üzletben egy Roland specialista segít kiválasztani a számunkra megfelelő tökéletes hangszert. 

Fehér, fekete és szénfekete színben is kapható ez a zongora, amivel a zene minden pillanata garantáltan élvezetes lesz. Lehet magasfényű vagy nem magasfényű is a felülete, a részletek precízen ki vannak dolgozva, úgyhogy mindenképpen elegáns kivitel. 

De miért is olyan szuper ez a hangszer? Nézzük meg, mik a főbb tulajdonságai és jellemzői!

A Roland LX-9 főbb jellemzői

A kifinomult zenei élményt a fejlett Piano Reality technológia nyújtja, hiteles zongorahangzást és játékérzetet biztosít korlátlan polifóniával a Piano Reality Modeling hangforrás. A billentyűzet Hybrid Grand, ami progresszív kalapácsmechanikát, kiváltópontos hibrid fa/műanyag billentyűket takar. Ivory Feel tapintással és egyedi haptikus vibrációval rendelkezik. 

Az érzékelőtechnológiája annyira kifinomult, hogy tökéletes játékérzetet nyújt. A Progressive Damper Action lengéscsillapító pedál képes a folyamatos érzékelésre, tompító és prolongációs. A Piano Reality Projection hangrendszer fejlett jelfeldolgozást, prémium audiokomponenseket és nyolc hangszórót takar dedikált központi csatornával. 

További tulajdonságai

Az LX-9-nek intelligens és könnyen kezelhető érintőképernyője van intuitív ikonokkal. Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, melynek segítségével csatlakoztatható okostelefonhoz vagy táblagéphez is. Együtt lehet dolgozni kedvenc dalokkal vagy különböző zenei alkalmazásokkal. 

A Roland Piano alkalmazás segítségével lehet vezérelni az LX-9 funkcióit, felfedezni zenei leckéket, illetve sok más egyéb dologban is előnyös lehet a használata. A napi gyakorláshoz fejlett metronóm, felvevő és két fejhallgató aljzat is van. 

A csatlakoztatást a számítógépekhez és külső tárolóeszközökhöz az USB-portok biztosítják. Ez a konstrukció nem igényel hangolást és karbantartást is csak minimálisan. Akit érdekel, kipróbálhatja az Intermuzika Hangszerboltban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek