A KTE vendégeként kezdi az edzőmeccseket az Alba
·Sportkosárlabda·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Alba Fehérvár
A KTE vendégeként kezdi az edzőmeccseket az Alba
·Sportkosárlabda·Utolsó frissítés: undefined

Kezdődik a felkészülés hajrája, hétvégétől már jönnek az edzőmeccsek is az Alba kosarasai számára. A kecskeméti bemutatkozás után három hét alatt további négy mérkőzés vár még Vojvodáékra a bajnoki start és a FIBA Europe Cup selejtezője előtt.

Rövid szlovéniai edzőtáborozását és pénteki, szezonnyitó nyílt napját követően szombaton (augusztus 31.) már mérkőzéskörülmények között is tesztelheti felkészültségét az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata. Alejandro Zubillaga alakulata a KTE vendégeként Kecskeméten lép pályára az előszezonban elsőként, 17.00 órakor a Messzi István Sportcsarnokban, majd még további négy találkozón gyakorolhat szeptember 6. és 18. között a szeptember végi bajnoki nyitány, illetve EK-selejtező előtt.

Az ellenfelek között lesz a hagyományos oroszlányi tornán, a Bányász Kupán (szeptember 6.) a román BC Timisoara, majd a másnapi helyosztón a házigazda OSE Lions vagy elődöntőbeli ellenfele, a BC Komárno. Később, szeptember 14-én az ugyancsak hagyományos Nagy Gábor emlékmeccsen a Budapest Honvéd, végül pedig a Szeged elleni zárt kapus meccsen csiszolhatja még együttese játékát Zubillaga mester, szeptember 18-án.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek