Új helyre költözött a Böllér Boutique
Fehérvár Médiacentrum fotója
Böllér Boutique
Új helyre költözött a Böllér Boutique

A Rákóczi utcában folytatja a népszerű székesfehérvári étterem. Az új helyszín kényelmesebb, közelebb van a belvároshoz, és közösségi térként is működik a jövőben. Szeptembertől bérletes heti menüvel várják a vendégeket.

A Covid kellős közepén, 2020 decemberében nyílt meg Székesfehérváron a Böllér Boutique, eredetileg a Balatoni úton. A kezdetben magát steakshop-kioskként meghatározó vendéglátóhely már a kezdetektől fogva dinamikusan fejlődött, a világjárvány és további kihívások ellenére is.

„Négy év elteltével azonban elérkezett az idő, hogy a Böllér Boutique szintet lépjen, és új helyszínen, még magasabb színvonalú szolgáltatásokkal várjuk a gasztronómia iránt érdeklődőket” – tudtuk meg Tőkés Dánieltől. Az étterem tulajdonosa és séfje ennél többet is elárult a költözésről.

Miért költözött új helyre a Böllér Boutique?

Az elmúlt évek során egyre több visszajelzést kaptak a vendégektől, hogy a korábbi helyszín távol esik a város központjától, ami sokak számára nehézkessé tette a látogatást. Többek között ezért is döntöttek úgy, hogy közelebb költöznek a történelmi belvároshoz, ahol nagyobb közönséget érhetnek el.

Az új étterem, a Rákóczi utca 1. szám alatt található a Panorama Offices irodaház aljában, a Skála szomszédságában.

A Böllér Boutique innentől kezdve könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. A kocsival érkezők rengeteg parkolási lehetőség közül választhatnak akár a környező utcákban, akár a szomszédos parkolóházban.

Mi változott az új helyszínen?

A Böllér Boutique új koncepcióval és bővített szolgáltatásokkal nyitotta meg kapuit az új helyszínen. A korábbi steakshop kínálat nemcsak megmaradt, de tovább is bővült, így a vendégek helyben is fogyaszthatják a kiválasztott húsokat.

Az étterem belső tere extravagánsabb lett, ezzel még komfortosabb és kényelmesebb élményt nyújtva a betérőknek. A bővítés egyik célja az volt, hogy a Böllér Boutique igazi steak-bisztró-delicate hármas egységként működjön, ahol a gasztronómia szerelmesei mindig találnak valami újdonságot.

A bővített delicate kínálatban az olyan hazai és nemzetközi termékek is helyet kaptak, mint például a különféle szószok, a fűszermalmok, a borok és a gyakran változó craft sörkínálat, de nemcsak ezek miatt érdemes mindig betérni és körülnézni.

Elindult a bérletes heti menü

Az új helyszínen is megtalálhatók a Böllér Boutique legkedveltebb fogásai, úgy mint a rántott hús és a pulled pork wrap, melyek változatlan áron szerepelnek a kínálatban. Az étlap azonban bővült, és bisztró stílusú ételekkel egészítették ki, hogy szélesebb közönséget tudjanak megszólítani. Emellett szeptembertől heti menüvel várják a vendégeket, melyhez egyedi bérletes lehetőséget is kínálnak.

A régi üzletből áthozták a magas asztalokat is, amelyek a törzsvendégek kedvencei, és ezek továbbra is elérhetők az új helyen. A húsokat továbbra is kimérve lehet vásárolni, így a vendégek otthon is élvezhetik a Böllér Boutique minőségét. Aki pedig házhoz szeretne rendelni, a Wolton keresztül azt is megteheti.

Tele lesznek programokkal

Az új helyszín kialakításánál fontos szempont volt, hogy a Böllér Boutique ne csak étteremként, hanem közösségi térként is működjön. Ősztől kezdve különböző programokkal, például kvíz estekkel, társasjáték estekkel, zongoraestekkel és sportközvetítésekkel szeretnék színesíteni Fehérvár életét. Az új helyszín céges rendezvényekhez is ideális, de remek választás lehet üzleti ebédek és meetingek lebonyolítására is.

Már online is lehet asztalt foglalni

Az új Böllér Boutique-ban már online asztalfoglalási rendszer is elérhető, de természetesen telefonon vagy személyesen is lehet foglalni. A hétvégék szinte kivétel nélkül nagyon népszerűek, ezért ha valaki ekkor menne az étterembe, mindenképpen foglaljon jó előre. Már most hatalmas az érdeklődés az őszi és karácsonyi szezonra: egyre több foglalás fut be kisebb és nagyobb társaságoktól egyaránt erre az időszakra.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek