7 évnél régebbi cikk

A The Offspring is fellép az idei FEZEN Fesztiválon
Fehérvár Médiacentrum fotójaA The Offspring is fellép az idei FEZEN Fesztiválon

Újabb fellépőt jelentettek be a FEZEN szervezői: augusztus elején a The Offspring érkezik a fehérvári fesztiválra. A jubileumi, 20. FEZEN-en biztosan láthatjuk és hallhatjuk a már korábban bejelentett Alice Coopert is.

A The Offspring nem először érkezik Magyarországra: az amerikai srácok utoljára három éve léptek fel hazánkban, akkor a Pannónia Fesztiválon. Idén nyáron Székesfehérváron lehet megnézni, milyen is a kaliforniai punkzene, ugyanis már biztos, hogy a jubileumi, 20. FEZEN Fesztivál fellépői lesznek ők is.

A The Offspring története 1984-ben kezdődött a napfényes Kaliforniában, de a világhírt csak a tíz évvel később megjelent harmadik lemezük hozta el: ezen szerepelt a Come Out and Play és a Self Esteem is. A The Offspring és a velük nagyjából egyszerre felbukkanó Green Day a kilencvenes évek közepén kicsavarta, amit csak a kommersz punkból az MTV és a többi zenecsatorna segítségével lehetett, majd az utak érezhetően szétváltak. A Green Day megkomolyodott, az The Offspringen viszont mintha nem fogott volna az idő: maradtak azok a laza bulipunkok, akiknek megismerte őket a világ. Eddigi utolsó videójuk 2015-ben készült, de akár 20 évvel ezelőtti lehetne:

Nem rossz ez, de azért valószínűleg az alábbi zene lesz az, amit mindenki kívülről fúj, és várhatóan erre lesz a legnagyobb villázás és portaposás is augusztus elején:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek