6 évnél régebbi cikk

Benzinkutakat rabolt ki, balesetet szenvedett, végül öngyilkos lett egy férfi Fehérvár közelében
·Bűnügyrablás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaBenzinkutakat rabolt ki, balesetet szenvedett, végül öngyilkos lett egy férfi Fehérvár közelében
·Bűnügyrablás·Utolsó frissítés: undefined

Négy benzinkutat rabolt ki csütörtök hajnalban egy férfi, majd menekülése közben balesetet szenvedett, végül öngyilkosságot követett el - olvasható a rendőrség honlapján.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint csütörtök hajnalban az M7-es autópálya Pest megyei és Fejér megyei szakaszán egy férfi több üzemanyagtöltő állomásra bement, minden esetben fegyverrel megfenyegette az ott tartózkodó eladót, több esetben lövést is leadott és a bevétel átadását követelte. A rendőrség közlése szerint a lövésekben senki nem sérült meg.

A 24.hu úgy tudja, hogy a négy benzinkút közül egy Budaörsön, egy pedig Tárnokon található.

Miután a pénzt megkapta, a fegyveres férfi elmenekült. Menekülés közben Székesfehérvár közigazgatási területén, a 63-as számú főút és a 8-as számú főút kereszteződésében található körforgalomban balesetet szenvedett, majd öngyilkosságot követett el.

A rendőrök a helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszt lezárták. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépkocsivezetőket, hogy lehetőség szerint kerüljék el a csomópontot - írták a police.hu oldalon.

A Vörösmarty Rádió egyik hallgatója az érintett körforgalomnál készítette ezt a videót:

Még több információ az esetről itt: Videón az öngyilkos benzinkutas rabló: 18 éves bonyhádi férfi volt az elkövető

(MTI, 24.huI)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók