7 évnél régebbi cikk

Videón az öngyilkos benzinkutas rabló: 18 éves bonyhádi férfi volt az elkövető
·Bűnügyrablás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaVideón az öngyilkos benzinkutas rabló: 18 éves bonyhádi férfi volt az elkövető
·Bűnügyrablás·Utolsó frissítés: undefined

Egy 18 éves bonyhádi férfi követte el csütörtök hajnalban a négy benzinkút kirablását az M7-es autópályán. A rablások után a fehérvári Auchan körforgalmánál balesetet szenvedett és öngyilkos lett. A rendőrség nyilvánosságra hozta az egyik benzinkúton készült felvételt.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, csütörtök hajnalban négy benzinkutat rabolt ki egy férfi az M7-es autópálya mentén. A budaörsi benzinkútra hajnali 3 óra után néhány perccel lépett be és egy fegyverrel követelte a bevétel átadását az ott dolgozóktól.

Ezután a tárnoki, váli-völgyi és velencei benzinkutakat is kirabolta az autópálya mentén, majd az összességében megszerzett csekély mennyiségű pénzzel Siófokig menekült, ahonnan a 7-es úton érkezett vissza Székesfehérvárra. Itt az Auchan áruháznál található körforgalomnál felhajtott a padkára, balesetet szenvedett, és 4 óra 20 perckor öngyilkosságot követett el. 

A férfi 18 éves bonyhádi lakos volt, aki előző este hozzátartozói számára öngyilkossági szándékú búcsúlevelet hagyott hátra, majd magához vette édesapja engedéllyel tartott fegyvereit, valamint lőszereit és távozott otthonról az édesapja tulajdonát képező gépjárművel - írja a police.hu.

Az egyik rablásról készült videót a rendőrség hozta nyilvánosságra: 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók