7 évnél régebbi cikk

Nem épülhet meg a Kégl György utcába tervezett társasház
·Hírektervek·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaNem épülhet meg a Kégl György utcába tervezett társasház
·Hírektervek·Utolsó frissítés: undefined

Nem épülhet meg a Kégl György utcába tervezett közel 40 lakásos társasház. Ezt nyilatkozta a Fehérvár Televíziónak Égi Tamás alpolgármester, a Belváros önkormányzati képviselője. A lakók több hete tiltakoznak a tervezett ingatlanépítése miatt. A kivitelező cég ügyvezetője későbbre ígért tájékoztatást.

A jövő év második felében kezdték volna annak a 28 lakásos Kégl György utcai társasháznak az építését, amelynek megvalósítása ellen a szomszédban lakók petíciót is indítottak. Égi Tamás, a terület képviselője most a Fehérvár TV-nek azt nyilatkozta, ő is a lakóktól értesült a társasház megépítésének tervéről, a telekkel kapcsolatban ugyanis sem a járáshoz, sem az önkormányzathoz nem fordultak építési engedélykérelemmel. Ezért a társasház nem épülhet meg. 

Annak ellenére, hogy engedélyek nincsenek, van olyan internetes oldal, amelynek hirdetésében az olvasható, hogy a földszinti lakások már elkeltek. A Fehérvár TV megkereste az építtető cég ügyvezető igazgatóját, Sipos Tamás azonban csak későbbre ígért tájékoztatást az üggyel kapcsolatban.

Részletek a Fehérvár TV videójában.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek