6 évnél régebbi cikk

Laptopot lopott egy fehérvári középiskolából, keresi a rendőrség
·Híreklopás·Utolsó frissítés: undefined
Laptopot lopott egy fehérvári középiskolából, keresi a rendőrség
·Híreklopás·Utolsó frissítés: undefined

A képeken látható férfi a rendőrség szerint összefüggésbe hozható egy székesfehérvári laptop január 8-i eltulajdonításával. A fehérvári rendőrök a hétfő délutáni lopás vélhető elkövetőjének azonosításához kérik a lakosság segítségét.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozást indított lopás elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettes 2018. január 8-án délután Székesfehérváron, a Budai úton lévő SzC Széchenyi István Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskolában, egy irodából laptopot tulajdonított el. A felvételeken látható férfi a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható, ezért keresi a rendőrség. A férfi a bűncselekmény idején, sötét színű kabátot, kék farmernadrágot és sötét cipőt viselt, illetve a kezében türkizkék színű hátizsák volt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fotókon látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

(Forrás: police.hu)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek