6 évnél régebbi cikk

Díjmentes tréning és mentorprogram innovatív székesfehérvári vállalkozások számára is
Díjmentes tréning és mentorprogram innovatív székesfehérvári vállalkozások számára is

Fiatal vállalkozók, illetve egyetemi kutató-fejlesztő csapatok jelentkezését várja ingyenes tréning és mentorprogramjára a Közép-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség.

Az ACCELERATOR projekt keretén belül megvalósuló ALBA ACCELERATOR program egyetemi és vállalkozói innovatív ötletek mentorálásában biztosít lehetőséget induló startup vállalkozók és már működő kkv-k vezetői, tulajdonosai részére üzleti koncepcióik továbbfejlesztésére, külső forrás bevonás előkészítésére.

A tréningsorozat záró rendezvényén, június hónapban a vállalkozók az akcelerációban tapasztalt nemzetközi befektetői zsűri előtt mutathatják be üzleti ötleteiket, mellyel lehetőséget kapnak a további nemzetközi megmérettetésre.

További részletek a www.albaaccelerator.eu oldalon találhatók, a jelentkezéseket is itt várja az Ügynökség 2018. március 19. éjfélig.

 A projekt a Duna Transznacionális Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

 

 

Borítókép: KDRIÜ
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek