Öt recept, hogyan hasznosítsd újra a húsvétról maradt főtt tojástÖt recept, hogyan hasznosítsd újra a húsvétról maradt főtt tojást
Tojáskrém
Elég néhány egyszerű fűszer, és máris egy teljesen új ételt kapunk! Fogyaszthatjuk reggelire, vacsorára, de akár a munkahelyünkre is csomagolhatunk belőle szendvicset, mert nagyon laktató.
Tojássaláta
Igazi tavaszi vitaminkoktél és ízkavalkád ez a friss zöldségekből és főtt tojásból készült saláta. A hozzávalók persze külön-külön elfogyasztva, a szendvicsünk mellé is igazán finomak. De így felaprítva, összekeverve és fűszerezve meglepően új élményt nyújtanak.
Stefánia vagdalt
Ennél kiadósabban nem is hasznosíthatnánk újra a maradék tojásokat. Friss és forró fogást tálalhatunk fel belőle, ami már nyomokban sem emlékeztet a húsvéti lakomára.
Töltött tojás
Ha valami különlegesebbre vágyunk, ez az avokádókrémmel töltött tojás akár vendégváró falatkaként is megállja a helyét. De egyszerű vacsoraként is új ízeket varázsolhatunk vele az asztalra.
Rakott krumpli
És a jó öreg rakott krumpli, amihez tulajdonképpen recept sem kell, a hozzávalóit mindenki ismeri. De azért íme egy videó az alapokról, benne az elmaradhatatlan főtt tojással: