5 évnél régebbi cikk

Elfogták a Budai úti megállóban várakozókra lövöldözőt
Fehérvár Médiacentrum fotója
Novák Rita/Fehérvár Televízió
Elfogták a Budai úti megállóban várakozókra lövöldözőt

A hét elején majdnem kilőtte Székesfehérváron valaki légpuskával egy Budai úti buszmegállóban várakozó fiatal lány szemét. Csütörtök délután legalább egy gyanúsítottat előállított a bűncselekménnyel kapcsolatban a rendőrség.

Néhány napja mi is beszámoltunk egy fiatal lány indulatos Facebook-posztjáról. Ebből kiderült, hogy valaki légpuskával rálőtt a posztoló Budai úti Intersparnal található buszmegállóban várakozó húgára. A lövedék csak milliméterekkel kerülte el a lány szemét, aki így súlyos, de nem életveszélyes sérüléssel megúszta az esetet.

A poszt és a cikk hatására kiderült, hogy nem ő volt az egyetlen, aki így járt abban a megállóban. A Facebookon többen jelezték, hogy hasonlóképpen jártak, meglőtték őket abban a buszmegállóban.

A rendőrség csütörtök délután legalább egy gyanúsítottat előállított az esettel kapcsolatban. Az elfogás egy Budai úti panelház hetedik emeleti lakásában történt, a kihallgatás ezekben a percekben is zajlik a rendőrségen - mondta el Novák Rita, a Fehérvár Televízió helyszínen tartózkodó riportere. Információink szerint a lakásban megtalálták azt a puskát is, amivel feltételezhetően meglőtték a buszmegállóban várakozó lányt. 

A rendőrség egyelőre sem az elfogást, sem a fegyver lefoglalását nem erősítette meg hivatalosan. Cikkünket hamarosan frissítjük.

FRISSÍTÉS: A Fehérvár Televízió esti híradójának összeállítása:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek