5 évnél régebbi cikk

Elindult Lengyel Zsófi Youtube-csatornája
·VideóYouTube·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Elindult Lengyel Zsófi Youtube-csatornája
·VideóYouTube·Utolsó frissítés: undefined

Saját Youtube-csatornán mutatja be Lengyel Zsófi, a Székesfehérvári Érzékenyítő Program kidolgozója, miként éli mindennapjait egy látássérült. A színes, derűs és mozgalmas felvételekkel azt szeretné megmutatni: mindenki képes tartalmas életet élni!

Ha valaki sokat tesz Székesfehérváron az elfogadásért és az érzékenyítésért, akkor az Lengyel Zsófi. A sikeres parasportolót korábban egy portéinterjúban mi is részletesen bemutattuk nektek itt, az fmc.hu-n. Zsófi saját bevallása szerint esélyegyenlőségi élharcos, az önkormányzat munkatársaként pedig a Székesfehérvári Érzékenyítő Program kidolgozója.

Bájos és empatikus lénye határozottsággal és magabiztossággal párosul. Nem is csoda, hogy könnyen megtalálja a hangot másokkal, köztük a gyerekekkel, fiatalokkal is. Ezt a képességét pedig úgy kamatoztatja, hogy igyekszik az ép gyermekekhez közelebb vinni a fogyatékossággal élők világát.

Teszi mindezt most már a Mindenki képes! című Youtube-csatornáján, amint azt a napokban örömmel felfedeztük. Saját bevallása szerint azzal a céllal indította a sorozatot, hogy jobban megismerhessük a fogyatékossággal élők mindennapjait. "Kik vagyunk mi? Hogyan élünk? Hogyan sportolunk? Hogyan főzünk? A Youtuberkedés lehetőséget ad arra, hogy megmutassuk: mi is ugyanolyanok vagyunk!" - hangoztatja Zsófi a néhány hete készült bemutatkozó videóban. Itt például a konyhájába invitálja a nézőket:

A felvételekben bepillanthatunk Zsófinak nem csak érzékenyítő program során végzett munkájába, hanem a szépségipar világában tett kalandjaiba is, hiszen többek között sminkmodellként is találkozhatunk vele.Például így:
 

A néhány hete indult videósorozat már most felülmúlta Zsófi várakozásait, mert bár az év végét célozta meg a szám elérésével, már november 28-án elérte a száz feliratkozót. Csak így tovább, Zsófi!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek