5 évnél régebbi cikk

Lehetek a sofőröd? - Fehérvárra is elért az autós interjú őrület
·Kultjégkorong·Utolsó frissítés: undefined
Lehetek a sofőröd? - Fehérvárra is elért az autós interjú őrület
·Kultjégkorong·Utolsó frissítés: undefined

Új videós sorozatot indított a Fehérvár AV19, amelyben a hokicsapat játékosai egy-egy fehérvári közéleti hírességet visznek el kocsikázni. Persze ennyiben nem merül ki a sztori, a bevált módszer szerint jól meg is kérdezik őket, úgy mindenféléről. Az első vendég városunk polgármestere, dr. Cser-Palkovics András, a volánnál (érted) pedig Erdély Csanád ült.

Pár évvel ezelőtt egy új őrület tört utat magának: James Corden színész, komikus és showman az elsők között (ha nem először) vetemedett rá arra, hogy mindenféle hírességet csaljon el magával egy körre, ahol a beszélgetésen kívül jól meg is énekeltette őket. Ez lett a Carpool Karaoke, amelyben olyan celebek szerepeltek, mint az alább látható Adele, Bruno Mars, Stevie Wonder, Madonna, Will Smith vagy Paul McCartney.

Nem kellett sokat várni, hogy Magyarországra is eljusson ez az igencsak népszerű ötlet, D. Tóth Kriszta újságíró lehagyta a formuláról a nótázgatós részt, és aktuális, őszinte és éles kérdésekkel bombázza kis hazánk legismertebb lakosait. Így aztán többek között Sebestyén Balázs, Bödőcs Tibor, Hosszú Katinka, Zacher Gábor és Majka is az áldozatok között szerepel. DTK Elviszlek magammal című beszélgetős-vezetős műsorhoz hasonlót indított Garami Gábor rádiós műsorvezető is, aki már PotyaUtas címen szállította egyik pontból a másikba a jónépeket hasonló kérdésáradattal megfűszerezve. Ja, és még Kasza Tibi is bepróbálkozott a műfajjal (Kasza Taxi Extra), ám rövid úton elengedte a bulit.

Jó pár év kellett mire Székesfehérvárra is elért ez a trend. 2018. december 5-én napvilágot látott egy olyan videó, ahol is a Fehérvár AV19 jégkorongozója, Erdély Csanád elviszi egy körre dr. Cser-Palkovics Andrást, miközben mindenféle kérdésekkel bombázza. A jópofa videó egy új sorozat első darabja (Lehetek a sofőröd?), a jövőben több hasonló alkotás is várható, ahol a csapat számos játékosa volán mögé ül.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek