5 évnél régebbi cikk

Csodálatos felvételen láthatjátok, milyen lehet végigbiciklizni a Sóstói Tanösvényen
·Hírekvideó·Utolsó frissítés: undefined
Csodálatos felvételen láthatjátok, milyen lehet végigbiciklizni a Sóstói Tanösvényen
·Hírekvideó·Utolsó frissítés: undefined

Szinte nincs a Sóstói Természetvédelmi Területnek olyan szeglete, amely ne köszönt volna már vissza valamilyen videó vagy kép formájában, így azt hinnétek, hogy a nyugalom szigeteként elhíresült környék azon kívül, hogy természetesen megunhatatlanul gyönyörű, már nem tud újat mutatni. Nos, olyan felvétellel készültem nektek, amilyet még biztosan nem láttatok: így néz ki a Sóstói Tanösvény egy biciklis szemszögéből.

Nincs mese, a Sóstói Természetvédelmi Terület minden évszakban gyönyörű, így számos videó és fotó lepi el az internetet az év minden napján.

Mi is mutattunk már néhány lélegzetelállító felvételt, így megcsodálhattátok a nádasokkal, tavakkal és ritka állatfajokkal megtöltött táj minden egyes pontját: többek között láthattátok milyen orcáját mutatja a Sóstó kora tavasszal, hogyan csillan meg a fény a tavakon áprilisban, miért érdemes a Természetvédelmi Területre látogatni nyáron, illetve hogyan fest a környék téli köntösben.

Most egy teljesen más oldalát csíphetitek el a meseszép környezetnek, ugyanis Töltési Dávid olyan videót töltött fel YouTube-csatornájára, amely során keresztül-kasul bejárja a tanösvényt. 

Persze ez önmagában még nem feltétlenül rendhagyó vállalkozás, ám a felvétel készítője egy icipici adalékkal fűszerezte meg a túrát: bringára pattanva mutatja meg, milyen szemkápráztató élményben lehet része annak, aki egy egész Sóstón átívelő kalandra adná a fejét.

Borítókép: YouTube/Töltési Dávid
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek