5 évnél régebbi cikk

Kukkants bele a Trónok harca 8. évadába!
·Filmsorozat·Utolsó frissítés: undefined
Kukkants bele a Trónok harca 8. évadába!
·Filmsorozat·Utolsó frissítés: undefined

Az HBO a 2019-re vonatkozó sorozatpremierekről készített egy videó-összeállítást, amelyben többek között az óriási rajongótáborral rendelkező Trónok harca utolsó etapjából is kapunk egy rövidke ízelítőt.

Ahogy átléptünk a 2019-es esztendőbe, sokunknak egyből a méltán híres Trónok harca befejező évadának premierje jutott az eszünkbe. Nem véletlen, ugyanis a folyamatos csúsztatásoknak hála, már jó ideje nem kaptuk meg a magunk kis Trónok harca-adagját. A jó hír, hogy áprilisban már végre szemügyre vehetjük az utolsó etapot, a rossz hír viszont az, hogy a nagy robbanásig keservesen hosszú napoknak nézünk elébe.

Addig is itt egy rövidke videó-összeállítás, amelyben többek között szeretett sorozatunkból is láthatunk egy jelenetet (0:39-től), ahol is Deres úrnője, Sansa Stark (Sophie Turner) köszönti Havas Jont (Kit Harington) és Daenerys Targaryent (Emilia Clarke). Igen, kellőképpen fagyosra sikeredett a találkozás.

Továbbiakban fellelhetünk még néhány képkockát többek között a január 13-án nyitó Törvény nevében 3. évadából, a Watchmen-sorozatból, az Euphoriából, a Hatalmas kis hazugságok második felvonásából, Az alelnök 7. évadából, illetve még számos 2019-re tervezett szériából. Jó nézelődést!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek