5 évnél régebbi cikk

Ingyenes edzésekkel várják a látássérülteket Fehérváron
Ingyenes edzésekkel várják a látássérülteket Fehérváron

Egy éven keresztül ingyenes edzéseket tartanak a fecskeparti Cutler-Gym Functional teremben látássérülteknek. A Takács Péter által vezetett spin-racing órák biztonságosak és egyben hatékonyak is.

A Sport mindenkié – ennek jegyében egy éves együttműködés indult a Cutler Gym-ben, széleskörű összefogással, látássérületeket várnak hetente két alkalommal közös edzésre. A lehetőséget térítésmentesen vehetik igénybe az edzeni vágyók.

"Próbáltunk egy olyan mozgásformát találni, amit ők nagy biztonsággal végezhetnek, ugyanakkor hatékony is." - hangsúlyozta Pletser Ádám, a Cutler-Gym Functional tulajdonosa. 

 Az együttműködés kezdeményezője az edző, Takács Péter. A szakember elárulta, hogy az alapmozgás elsajátításával foglalkoztak az első találkozón és szépen, fokozatosan alakítja majd ki az edzéstervet.

Az első edzéshez csatlakozott a program támogatója, Kovacsics Imre is, aki országosan elismert szaktekintély a turizmus gyógy- , wellness és élmény szolgáltatásainak fejlesztése, fürdőlétesítmények menedzselése területén. Elmondta: fontosnak tartja, hogy a sikerben osztozzon és visszaadjon valamit a társadalomnak. Ezért sem volt kérdés számára, hogy a jótékony kezdeményezés mellé álljon. 

 

Borítókép: kovacs.v.orsolya
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek