4 évnél régebbi cikk

Melyik lett a legmenőbb tabló idén? - Fehérvári Tablószépségverseny 2019
Fehérvár Médiacentrum fotója
Horváth Reni
Melyik lett a legmenőbb tabló idén? - Fehérvári Tablószépségverseny 2019

Egyelőre 41 tablóval indul az idei Fehérvári Tablószépségverseny, de folyamatosan lehet nevezni. Az első 100 ezer, a második 75 ezer, a harmadik helyezett osztály pedig 50 ezer forintot nyer. Május 3-án délig lehet szavazni.

Van olyan idén végzős osztály, amelyik a Grand Theft Auto nevű játék stílusára esküszik, egy másiknál borosüvegekre tették rá a diákok fotóit, míg egy harmadiknál a Harry Potterből ismert Tekergők térképét idézi a tabló. Különleges lett a Rick és Morty stílusában megrajzolt is, akad egy, amit a kirakatban néhány női bugyival díszítettek tovább, de a legtöbb időt valószínűleg a Mujkó szobor alatt, a képregényes stílusú előtt töltik majd a bámészkodók, ahol minden diák szájába egy (vélhetően) rá jellemző mondatot adtak a készítők. Indul a 2019-es Fehérvári Tablószépségverseny, egyelőre 41 tablóval. 

FRISSÍTÉS (2019. április 23.): Bekerült a szavazásba a Bugát Pál Szakgimnázium és Szakközépiskola 12/B, a Hunyadi Mátyás Szakgimnázium 12/B, a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola 12/B és a Vasvári Pál Gimnázium 12/C tablója is. 
FRISSÍTÉS (2019. április 24.): Már a Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium 12/A tablójára is lehet szavazni.
FRISSÍTÉS (2019. április 25.): Mától a Széchenyi István Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskola 12/D tablójára is lehet szavazni.

Ahogy tavaly is, idén is a Belvárosban és környékén, a Fő utca-Liszt Ferenc utca-Kossuth utca-Alba Plaza-Skála-Távirda utca tengelyen kerestük és találtuk meg a tablókat. A versenyre bármely végzős osztály nevezhet akár utólag is, csak a Facebookon küldje el nekünk a tablófotózáson készült képet vagy jelezze utólag, hol találjuk a hiányzó tablót. Nevezni azért is érdemes, mert idén már összesen 225 ezer forint a Fehérvári Tablószépségverseny díjazása.

Az első helyezett idén 100 ezer, a második helyezett 75 ezer, a harmadik helyezett osztály 50 ezer forintot nyer. A nyereményeket Székesfehérvár Önkormányzata ajánlotta fel, az összegeket kizárólag az érettségi bankett költségeire fordíthatják a legtöbb voksot gyűjtők. Szavazni május 3-án, pénteken délig lehet. A díjakat a városi ballagáson, vagyis május 4-én (szombat) adja át a győztes osztályok képviselőinek Cser-Palkovics András, polgármester és Hagymásy András, a Fehérvár Médiacentrum ügyvezető igazgatója. 

Szavazni kizárólag ebben a cikkben lehet, a kiválasztott tabló mellett látható zöld nyílra kattintva. A szavazásban látható tablók sorrendje folyamatosan változik attól függően, hogy éppen hány voksot kaptak.

 

Disclaimer
A tablóversenyt a Playbuzz rendszerén belül, a 'Ranked List' sablon használatával bonyolítjuk le. A szavazóformula sajátossága, hogy amint egy kiválasztott opció átlépi az ezer szavazatot, onnantól már csak '1K' megjelölést kap addig, amíg el nem éri az 1100 voksot. Innentől '1.1K' látható az opciónál, egészen a következő százas eléréséig.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek