4 évnél régebbi cikk

Bejuthatunk a fűtőerőműbe a Múzeumok Éjszakáján
Bejuthatunk a fűtőerőműbe a Múzeumok Éjszakáján

A SZÉPHŐ Zrt. idén ünnepli fennállásának 70. évfordulóját, ez alkalomból csatlakozott a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozathoz, és megnyitja a székesfehérvári Király sori fűtőerőmű kapuit a távhőszolgáltatás történelme iránt érdeklődők előtt.

A fűtőerőmű-bejáráson a látogatók nagyjából 1-1,5 órás vezetett program keretében tekinthetik meg a telephelyet. Mivel a csoportok létszáma korlátozott - maximum 30 fő -, így a bejáráson való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A bejárások kezdési időpontjai: 2019. június 22-én 18:00, valamint 22:00 (A 18.00 órai időpontra az összes hely betelt, így már csak a 22.00 órakor kezdődő bejárásra tudtok jelentkezni!)

A regisztráció határideje: 2019. június 14., péntek.

A jelentkezés során kérik feltüntetni a résztvevő nevét, telefonos elérhetőségét, valamint a kiválasztott időpontot! Regisztrálni a bejaras@szepho.hu e-mail címen, valamint a +36 70/ 5038-276-os telefonszámon lehet.

Az egyedi adatkezelési tájékoztató az erőmű-látogatás igénybevétele érdekében szükséges kapcsolattartási adatok kezeléséről, letölthető a www.szepho.hu honlapról. 

Borítókép: Széphő Zrt.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek