4 évnél régebbi cikk

Vadiúj, zúzós dallal jelentkezett a fehérvári kötődésű AWS zenekar
Vadiúj, zúzós dallal jelentkezett a fehérvári kötődésű AWS zenekar

Bár már egy ideje belengették az új dal debütálást, augusztus 21-én végre a nagyérdemű is megcsodálhatta az AWS zenekar legfrissebb szerzeményét, a Még lélegzemet, amely a banda korábbi számaihoz hasonlóan igencsak erősre sikeredett.

Augusztus második felével szépen lassan véget ér a nyári szezon, ugyanez igaz a zenekarok turnéira is, amely után általában új dalok, majd friss albumok megjelenésén munkálkodnak. Persze ez nem mondható el a formabontó zenét pörgető AWS-ről, akik rejtélyes poszttal a nyár végén robbantották a bombát, miszerint új nótával lepik meg rajongóikat, amelyet augusztus 20-án, a Strand Fesztivál nyitónapján lebonyolított Petőfi Zenei Díjátadón hallhattak először a népek.

A Székesfehérvárhoz ezer szállal kötődő együttes ezután augusztus 21-én vitte be a végső találatot, miszerint 16:00-kor hivatalos YouTube-csatornájukon engedték útjára vadonatúj dalukat, a Még lélegzemet, amely garantáltan felrobbantja az internetet, ugyanis első, de sokadik hallgatásra is slágergyanúsnak ígérkezik.

A Siklósi Örs (vele készült interjúinkat itt olvashatjátok) vezette csapat zeneileg és képileg is ismételten nagyot alkotott, így simán benne van a pakliban, hogy a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivállal berobbanó brigád még hosszú évekig részese lesz a magyar zenei életnek.

A következő, nyárzáró bulijukat augusztus 30-án tudjátok meglesni a Budapesten található Barba Negrában.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek