4 évnél régebbi cikk

Munkatársat keres a HEROSZ fehérvári állatotthona
Munkatársat keres a HEROSZ fehérvári állatotthona

Állatgondozói munkakörbe keres munkatársat a HEROSZ Fehérvári Állatotthon. Elsősorban férfi kollégára van szükség, fizikai jellegű feladatok ellátására. Jelentkezhetnek megváltozott munkaképességűek, de akár nyugdíjasok is.

A HEROSZ fehérvári állatotthona teljes munkaidős, azaz nyolcórás munkakörbe keres kollégát, de megoldható a munka két dolgozóval négy-négy órában is. A főbb feladatok az állatok etetése, itatása, gondozása, a kennelek és állatházak takarítása, az állatorvosi vizsgálatoknál a kutyák odavezetése, tartása és az állatotthon területének rendben tartása.

Fontos, hogy a dolgozó állatszerető, jó munkabírású, megbízható és büntetlen előéletű legyen. A munkaidő hétfőtől-vasárnapig tart változó napokon 9 és 17 óra között, havi beosztás alapján. A munkakör nem jár ugyan versenyképes bérezéssel, ám az állatok rengeteg szeretetet adnak a gondoskodásért cserébe. A jelentkezéseket a fejer.megye@herosz.hu e-mail-címek várják.

Ugyancsak jelentkezhetnek az állatbarátok a hagyománnyá vált civil kutyasétára. A program minden héten vasárnap 12:30-kor kezdődik, és körülbelül két-két és félórás időtartamú. A szervezők kérik, hogy a résztvevők pontosan érkezzenek, mert a sétáltatók száma alapján döntik el, hogy egy-egy alkalommal hány kutyát vigyenek ki a szabadba.

(Forrás: ÖKK)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek