4 évnél régebbi cikk

Ezeken a helyeken lesznek tökfaragó délutánok és őszi díszek készítése Fehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Ezeken a helyeken lesznek tökfaragó délutánok és őszi díszek készítése Fehérváron

Ötletre, eszközre társaságra van szükségünk a halloweeni előkészületekhez? Vegyünk részt tökfaragó délutánon! Székesfehérváron több helyen is rendeznek ilyet, mutatjuk hol!

Töklámpást készíteni igazán szórakoztató családi program otthon is, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. A viccesre, művészire vagy ijesztőre sikerült faragványok - akár arcot formáznak, akár valamilyen kreatív képet vájunk ki belőlük, napokig a terasz vagy a szoba díszei lehetnek.

Ha azonban ötlethiányban szenvedünk, vagy csak szívesen hódolnánk e tevékenységnek nagyobb társaságban, Székesfehérváron több helyen is megtehetjük a napokban.

Összegyűjtöttük, hol lesznek tökfaragó programok a városban. A lista persze nem biztos, hogy teljes, így ha tudtok még hasonló programról, arra kérünk, írjátok meg kommentben a cikk alá!

Október 21-én 17 órától Őszi barkácsdélutánt rendeznek Székesfehérváron az Olaj utcai Játszószőnyeg közösségi terén. A kétórás foglakozáson asztal- és ajtódíszt is lehet készíteni. A szervezők szerint a jókedvünkön kívül mást nem kell magunkkal vinni, minden más eszközt és alapanyagot ők biztosítanak. A foglalkozást Toskov Fatime vezeti.

Tökfaragó délutánra várnak mindenkit október 24-én, csütörtökön 17 órakor a Kisfaludi Közösségi Házba. A programon tököt mindenki kap, csak a faragáshoz szükséges eszközökről kell a résztvevőknek maguknak gondoskodniuk. Az elkészült tökökkel fel is vonulnak a résztvevők Kisfalud utcáin, néhány háznál forralt borral, teával várják őket.

Október 25-én, pénteken lesz a Palotavárosi Tökfaragás a SZÉNA Egyesület szervezésében. A Székesfehérvár MJV Önkormányzatának támogatásával tartandó ingyenes családi program a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola étkezőjében lesz. A programon családonként egy darab tököt biztosítanak, valamint zsíros kenyérrel és meleg teával is megkínálják az esemény résztvevőit.

A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket a szenaegyesulet@gmail.com e-mail címen, vagy a +36308498147-es telefonszámon várják a résztvevők számának megjelölésével. Jelentkezéseket korlátozott számban tudnak elfogadni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek