5 hónapnál régebbi cikk

Boszorkányos halloweeni családi délutánt tartottak Öreghegyen
Fehérvár Médiacentrum fotója
Zsiday Ádám
Boszorkányos halloweeni családi délutánt tartottak Öreghegyen

A családi programon többek között csontvázat, denevért, szellemet és kísértetkastélyt lehetett készíteni, az eseményt minidisco zárta.

Jelmezversennyel, minidiscóval, nyomozós játékkal és arcfestéssel várták a családokat halloween előestéjén az Öreghegyi Közösségi Házba. A boszorkányságban gazdag eseményre célszerű volt jelmezben érkezni, ugyanis a legötletesebb maskarákat ajándékokkal díjazták.

“Azért szerveztük elsősorban a programot, hogy egy kis kikapcsolódást nyújtsunk a családoknak, illetve olyan játékokat kipróbálhassanak, amik elszakadnak a hagyományoktól és különlegesek lehetnek, mindenki beöltözhessen, megmutathassák kreatív énjüket is" - mondta el Sábián Anna rendezvényszervező.

Hozzátette, a rendezvény során a rémisztő jelmezekbe bújt vendégek számos szellemes és ügyességi programon próbálhatták ki magukat: “A látogatókat nagyon sok kézműves foglalkozás, arcfestés, illetve egy ötállomásos játéksorozat is várja. A boszorkányok elszabadultak Fehérváron, és mindenféle eszközzel kell a nyomukra akadni. Ahhoz, hogy a nyomukra bukkanjunk, nekünk is boszorkánnyá kell válnunk, amely során elkerülhetetlen a boszorkányseprű, mint fő közlekedési eszköz.”

A családi halloweenről természetesen nem hiányozhatott a jelmezes buli sem, így boszorkányvadászatban fellelkesült fiatalokat minidiszkó várta a közösségi ház nagytermében, amellyel megkoronázhatták a rém jó partit.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek